Šta trenutno slušate?

Kako sam skoro nabavio CD Folklore, ova pesma mi ne izlazi iz glave, a znam je jos od kad je izasla. Neverovatno da je stara 20 godina.

Bukvalno Folklore mog detinjstva.

Podsjetio si me sad na ovu pjesmu, koliko je dugo nisam čuo, a ko klinac sam je obožavao. Uf, i dalje je fenomenalna:

Kako sam skoro nabavio CD Folklore, ova pesma mi ne izlazi iz glave, a znam je jos od kad je izasla. Neverovatno da je stara 20 godina.

Bukvalno Folklore mog detinjstva.
+ Força, Say it Right, All Good Things, Manetaer 🔥

I dalje slusam Mayu. Od svih narodnjakusa najalbum ove godine za moj ukus!

Više volim tvoje podivljalo more
Nego mirnu luku
Kraj nekog ko je srcu strano telo
Nek kažu da sam luda i da sam sišla s uma
Moj odgovor je ljubav
I samo ljubav moja je laguna

Osećam da sam toliko omatoreo da nisam više tolerantan na turbo folk i narodnjake. Što sam se folirao u mladosti u izlascima folirao sam se, vraćam se korenima svoje duše.

Nešto kao da mi je ostalo u sećanju da je na islandskoj temi te godine na starom forumu baš dosta njih volelo Ivinu pesmu.
Jesmo. Meni jedna od najboljih te godine. Iskreno sam se "sokirao" kada je Dadji pobedio.

Mislim da bi nastup bio još ulickaniji u Liverpulu recimo, ali svejedno, studijska verzija mi među all time favoritima.

I još si moje pile,Još evo tugujem,Za tobom umirem,I mislim o namaBez tebe ne bih nigde,Kafana usput je,Svratiću na minut,Ostaću do zore....

Back