Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Je l' možeš onda da objasniš šta je eksperimentalno?
Pesma??
Mislim, nisam tačno skapirao momenat kad se od eksperimentalne pesme došlo do iščekivanja preeksperimentalnog nastupa. To smo razmišljali ovde naglas da bi nastup mogao da krene u tom pravcu. Nije toliko, i šta sad, i pametno što nije, ovime dobija veću pažnju srpskog mejnstrima, a ako pobedi za Torino nek pakuje i Marinu Abramović ako skontaju da treba tako.

Aha, vratili smo se na "ovo je super na RTS-u". Pa dobro, svakako ima vremena do maja za razne eksperimente.

Konstrakta jeste originalna i sve to stoji, ali ne treba pretjerivati sa pobjedom. Prva nasa dijaspora nece glasati za to.

Vrlo moguce da ce dobiti ona 10 ili 12 kod zirija.

Konstrakta jeste originalna i sve to stoji, ali ne treba pretjerivati sa pobjedom. Prva nasa dijaspora nece glasati za to.

Vrlo moguce da ce dobiti ona 10 ili 12 kod zirija.
Rekli smo da nas ove godine ne zanima dijaspora i da je vreme da eksperimentišemo. Ali sad je eksperiment ok, ali ako je eksperiment Sara. :D

Meni Sarin nastup jeste klasičan bop, ali ja ne smatram da je to nešto loše. Nastup je za jedan bop (i RTS studio) sasvim ok, ali nemojte ovo nazivati nekim art nastupom.
Pesma mi se ne dopada i nije uspela ni live izvođenjem da me ubedi, tako da, to je to. Ako pobedi, naravno da ću je podržati kao i svakog našeg predstavnika. Samo će moja zainteresovanost biti u rangu Balkanike.

Pa šta znam, ja kao neko ko nije fan pesme, a video sam onaj story one šume i kućice, očekivao sam da će bar animacije biti tako nešto, a ne one generične. Pa onda Sinan koji onako nešto nije video... Možda nije video na RTS-u, slažem se. Jedino što ja lično nisam video jeste ta gimnastika i pevanje u isto vreme, video sam zahtevne koreografije i pevanje, ali da se neko rasteže onako stvarno nisam i svaka čast na tome. Onaj portal je bilo koji drugi prop na sceni, ali svaka čast što je elastična.

Obožavam kad krene da se nameće da smo svi "samo da ide Sara", a bukvalno 90% kaže da bi bilo top da ode bilo koja od njih dve. Meni je čak ok i Zorja da ode. Jedino što se desilo u mom top 3 je da je #2 Konstrakta, a da je Angellina otišla 4,5 mesta niže i da su sad ispred nje i Ana Stanić i Marija Mikić i Naiva

Meni Sarin nastup jeste klasičan bop, ali ja ne smatram da je to nešto loše.
Za RTS uslove nije, ali ako šaljemo eksp. pesmu na ESC-u mora i eksp. nastup, a ne bop nastup koji bi tamo postao jedan od. Mislim da se sa tim svi slažu.

Konstrakta je eskperiment na drugi način koji do pre dva dana ovde niko nije video ni u top 3.
Konstrakta ima hajp sada, Sara ga je imala i do sada, i sada, zato je ljudima "više ok", što ne znači da im Konstrakta nije ok.
Da, Konstrakta je 10 puta veći eksperiment od Sare i muzički i vizuelno, i utoliko tu leži i veći rizik, do juče nam je i Sara bila prevelik rizik, sad je odjednom Konstrakta prihvatljivija.

Najveći problem je što se pravila atmosfera kao da Sara silazi sa nebesa na neki revijalni nastup level Madonna VMAs, a zapravo je samo jedan od takmičara na RTS-u. I u tom kontekstu je bila profesionalac na kub u odnosu na većinu ostalih.

Meni lično u ovom momentu podjednako top da pobedi i Sara i Konstrakta.

Ok, ali i dalje imamo "Eksperiment je ok, ali da je Sara eksperiment" ljude. :D Budite iskreni. Kako to da bi Konstrakta bila neshvaćena, a Saru bi svi shvatili? 'Ajte molim vas.

Dakle procenjuje se koji bi eksperiment bio uspešniji subjektivno. Loše.

Meni je jedino zao sto u finalu nisu Boris,Igor i Vasco ,eventualno Mia.Sve ostalo super.
Isto, da su njih 4 još tu, finale savršeno. Mislim da bi i Boris i Igor i Mia imali veće šanse u drugom pf, da bi bar jedno prošlo umjesto Gifta.

Dijaspora će da glasa ako se pjesma 'proslavi' prije takmičenja svakako, a sve su prilike da bi Konstrakta bila viralna već od sutra u regionu (već, donekle, jeste), a privukla bi pažnju zbog teksta i nastupa sveukupnog. Kao što rekoh, eksperiment su i ona i Sara, i obe mi se sviđaju, tako da, neka je sa srećom. Vjerujem da će da pobijedi ona pjesma koja bi najbolje prošla u Torinu iz ove konkurencije

Back