Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Sara će dati maksimum sebe ako bude bila predstavnik. Sinoć se to baš videlo koliko daje sebe i koliko se trudi i negde je bez veze da takvu pesmu kao što je Muškarčina ne pošaljemo jer će se retko kad opet ponoviti sklop te energije, mističnosti. S druge strane Konstrakta ima to neko ludilo koje može da izazove ogromnu pažnju kao što je uradila već sa svojim nastupom u polufinalu. Odjednom se o Konstrakti priča koliko je genijalna. Ako je ne podržimo pitanje je da li će se opet desiti da se pojavi i da ima takvu ideju. Sveža je totalno.

Trebate biti hrabri i odabrati Konstraktu. Žena će biti nešto posve drugačije.
Ove prve dvije su recikliranje na kub već viđenog.

Sara Jo je bila odlična sinoć, mada i dalje priznajem da nisam fan njenog ekstravagantnog stajlinga.

Ipak, čini mi se da bi u ovom trenutku ipak bilo bolje poslati Konstraktu, takva energija i tip pesme mogu imati dobru prođu na ESC a sumnjam da će se nešto slično ponovo pojaviti na našem izboru u skorije vreme. Vredi rizikovati sa takvom pesmom. Ali čak i da pošaljemo Saru Jo opet imamo dobrog prrdstavnika, ne sumnjam da će se dobro pokazati u Torinu.

Ono što je činjenica bez obzira na finalne rezultate, dobar deo pesama nije ni za onaj lavor u kojem Konstrakta pere ruke, a kamoli za PzE.

Dopima: Što se Lukasa tiče, sumnjam da će pobediti. Ja bih voleo da ne pobedi jer će onda sigurno krenuti da riga vatru na RTS i da kuka kako je takmičenje namešteno i kako je on trebao da pobedi. Uostalom, zar se nisu on i Olivera K. pokačili pre par dana.

Ja ipak ne bih Konstraktu jer bi najverovatnije prosla neshvaceno na escu.

Ja mislim da ćemo dobiti jako neizvesno finale. Još ako se desi čudo i Angellina se popravi, biće to vrlo napeto.
Konstrakta jeste rizik, apsolutno je nepoznanica šta bi uradila na ESC. Ali opet godinama se na forumu kuka - hajde da rizikujemo i pošaljemo nešto drugačije... eto vam sada. 🤣

Last edited:
Meni iskreno sad sve vise deluje da Zorja ne moze da pobedi, lepo je to sve, ali sto je receno bilo vec 100 puta nesto tako.. I plus kako stvari stoje nece biti ni u top3 po televotingu..

Konstrakta može samo ako će na engleskom na evroviziji jer na srpskom do finala će teško doći, a ja sumnjam da bi na engleski prevodila.

Ja ipak ne bih Konstraktu jer bi najverovatnije prosla neshvaceno na escu.
Ipak mislim da je vredno rizika. Slažem se da bi pesma prošla neshvaćeno, tekst je recimo teško razumljiv i maternjim govornicima srpskog i niko nije uspeo da shvati poentu cele pesme, ali "Nikad se ne zna", što bi rekli ovi iz državne lutrije.

Ipak mislim da je vredno rizika. Slažem se da bi pesma prošla neshvaćeno, tekst je recimo teško razumljiv i maternjim govornicima srpskog i niko nije uspeo da shvati poentu cele pesme, ali "Nikad se ne zna", što bi rekli ovi iz državne lutrije.
Sta znam, bas se bojim da bi se sprdali s njom kao sto su sa Rambom 2012.

Ne bih ja prevodio Konstraktu na engleski. Bolje ovako kako jeste, svakako će izazvati pažnju i sa nastupom kao što je i kod domaće publike. Ona je najviše dobila sa svojom pojavom i nastupom. Sara Jo mi je od prvog dana favorit. Ima nešto u pesmi što mi ne da mira.

Julijana i Vasco su sami sebe izbacili. Imali su šanse za prolaz bez većih problema, ali nastupi su im bili krš.

Činjenica je da je Konstrakta jedina ponudila paket koji je kompletno eksperiment i nešto što do sada nismo videli. Ostali favoriti su deja vu, veći ili manji.

Back