Par rečenica i što se tiče ovog polufinala. Imam osećaj da su voditelji ovaj put odugovlačili i više nego u prvom polufinalu. Revijalni deo teški smor, ne ponovilo se nikad više.
Počeću od meni jedne od omiljenih pesama sa ove PZE.
Zejna je večeras bila najbolja, i to je prosto tako (like it or not). Sve je bilo magično, sva ta atmosfera u pesmi se sjajno uklopila sa snegom na sceni. A vokalno joj u ovom polufinalu niko nije bio ni blizu.
Naiva je takođe bila sjajna. Nastup jeste bio sveden, ali nije mi bilo potrebno ništa više od toga. Samo ona i njena boja glasa.
Tijana mi se tek sada uživo dopala, iako mi je pesma i dalje mlaka. Ali drago mi je da je u finalu, a i dobro je za festival.
Sara Jo je meni bila sasvim dobra, iako prvi deo pesme ništa nisam čuo i razumeo, posle kreće znatno bolje. Nastup je dobar, nema tu ništa neviđeno, ali ja nisam ni očekivao da bude. Pesma mi se, nažalost, i dalje ne sviđa i ne mogu sebe da nateram da je poslušam ili zapevam.
Od preostalih finalista u kategoriju "nebitno" stavljam
Zoe (Ne)Kida (al' zato Konstrakta Kida) i
Gramophonedzie. A u kategoriju "ultra nebitno" -
Gift, uopšte mi nije jasno kako i zašto je ovo prošlo.
Chegi i
Sofra mi imaju ok pesme, ništa više od toga, ali s obzirom da su mi obojica sexy na neki način - može, može.
Ovaj Joca Ajkula deluje kao neko kome smrde noge
Pobednički komentar ove večeri. Gušim se i sada dok ga čitam.

Zapravo, i ja sa pomislio isto u toku prenosa.