Ljubav, navika, panika

@Lignjoslav, da, zaista sam također homoseksualac 😂 nije li evidentno po pisanjima ovdje hahah
Imas moju bezrezervnu podrsku.

Vidi, ako bi hteo nekad da me ugostis u Hrvatskoj (posto ne znam odakle si tacno a i imam zelju da posetim Hrvatsku), da li si za? Ujedno bi se licno upoznali i postalo drugari? Samo drugarski odnos da se razumemo.

Imas moju bezrezervnu podrsku.

Vidi, ako bi hteo nekad da me ugostis u Hrvatskoj (posto ne znam odakle si tacno a i imam zelju da posetim Hrvatsku), da li si za? Ujedno bi se licno upoznali i postalo drugari? Samo drugarski odnos da se razumemo.
Naravno, tko god od kolega forumaša ima u planu posjetiti Hrvatsku, stojim na raspolaganju (ukoliko sam tad slobodan, dakako) da pokažem Zagreb, da odemo na piće i podružimo se. :)

@Marko ja se samo plašim da kad dođem da ti moja energija ne bude overwhelming 😂

Nisi bio kad ti Ilićka bila devojka! Smanji sebi procenat sada! 🤣
veronika-pecolaj-jusup.gif

Naravno, tko god od kolega forumaša ima u planu posjetiti Hrvatsku, stojim na raspolaganju (ukoliko sam tad slobodan, dakako) da pokažem Zagreb, da odemo na piće i podružimo se. :)
Perfektno, javicu ti se privatno kad budem imao u planu i onda cemo se dogovoriti sta i kako.

Ja jos ne znam, jer ispit mi je prioritet, a posle toga ako zavrsim, Boze zdravlja...

Petre, samo da znas, ako se ikad predomislis, moj poziv za upoznavanje i dalje vazi. 🙂

Bože svašta, prošle su ratne tenzije sad se opet palimo jedni na druge.

Back