Offtopic

@cinque
Sad ću da prijavim putem web formulara, nego sumnjam da išta ima od toga jer je previše onog ALI. U fazonu, ako je oluja neviđenih razmera pa ako je voda prošla kroz otvor koji je nastao dejstvom oluje, e tek onda možda i može nešto itd. Npr. osigurao sam stan i za slučaj zemljotresa, ali to važi samo ako je zemljotres jačine 6 ili više stepeni po Merkalijevoj skali, a ako je iznad te granice gde je epicentar, ne znači da je i na tvojoj lokaciji, već manje itd. U svakom slučaju, osiguranja gledaju da se ograde od većine potencijalnih šteta, a tek ovih dana kada sigurno dobijaju veći broj odštetnih zahteva.​

Vidjao sam je cesto na TV-u, ali nikada nisam shvatio ko je ona. Jel ona najjaci advokat u zemlji?
Jedan je od najjačih definitvno, uvek je zadužena za medijski propraćene slučajeve, bila je i u slučaju Jovanjica ali se tu povukla...nakon ovoga sa anketnim odborom dovodi se u sumnju za određenu spregu sa izvršnom vlasti, a to ne bi smelo da se dešava u slučajevima... 🤔 cela situacija je jako mutna..

Ja se ne razumem u stanove, ceo život proveo u kući, pa mi je to bilo iznenađenje haha

Ako ikad budem kupovao nekretninu to će biti prizemna kuća (moji imaju spratove i to mi je užas), stanovi i zgrade su mi dno dna.

Jedan je od najjačih definitvno, uvek je zadužena za medijski propraćene slučajeve, bila je i u slučaju Jovanjica ali se tu povukla...nakon ovoga sa anketnim odborom dovodi se u sumnju za određenu spregu sa izvršnom vlasti, a to ne bi smelo da se dešava u slučajevima... 🤔 cela situacija je jako mutna..

Jako je delikatna situacija, ali mislim da je to u ovakvoj tenziji mozda i dobra odluka, a verujem u iskrene namere njihovih zastupnika i advokata. Ukoliko su porodice neduzno nastradale dece to zahtevale, onda mogu da razumem. U nasem toksicnom drustvu jednostavno nema dijaloga i sve je otislo predaleko. Vlast i opozicija se medjusobno okrivljuju i instrumentalizuju masakr u svakoj situaciji da bi se medjusobno raspravljali. Nedopustivo je da porodice to moraju da trpe.

Porodice jednostavno zasluzuju mentalni mir i da dostojanstveno sacekaju svoju pravdu.

• Sad
Reactions: Mrm
@whisky

Biće da si u pravu, ali se nešto pribojavam svega u poslednje vreme.. :(
-------------------------
22.10.2023. Little Big u Beogradu, Bogami bi se to moralo otići... :)

Ja se ne razumem u stanove, ceo život proveo u kući, pa mi je to bilo iznenađenje haha

Ako ikad budem kupovao nekretninu to će biti prizemna kuća (moji imaju spratove i to mi je užas), stanovi i zgrade su mi dno dna.

Lepo je sve to ali kuća je rupa bez dna, to imaj na umu.

Čak i da nikad nisi ušao u neku zgradu, dovoljno je spolja videti niz terasa, niz manjih i većih prozora i lako se pretpostavi da su stanovi u jednoj vertikali (skoro) identične strukture. Neće nekom kupatilo biti pored terase, a nekom tamo gde je drugom dnevna soba, ili da su terase u nizu, a jedan na nju da izlazi iz spavaće sobe, a drugi iz kuhinje. Postoje zajedničke instalacije po vertikali, pa i sam način gradnje, gde su noseći zidovi itd, tako da je to sve logično. Drugo je ako neko sruši neki zid ili dodatno pregradi nešto gipsanim radovima.

Nažalost, skoro isto važi i za stanove, uvek ima nešto da se sređuje, ili se desi nešto nepredviđeno pa popravljaj itd. Jedino ako je nekretnina manje kvadrature, pa da budeš relativno miran.

Ima i toga, a znam po mojoj kući gde svake nedelje ima nekog posla lol

Miloše, stvarno nisam obraćao pažnju na stambene zgrade. 😂 Ima smisla sad kad sam saznao, ali ono.

Nije mi to čudno, znam ljude koji se samo u kuće kunu, i one koji se kunu u stan..znam i koji su se razveli zbog toga.. :D

To neki pojedinci žele. Ako ja krenem da lupam lobanje za razne gluposti koje oni pišu, neće im biti dobro. Ja samo da unesem malo letnje atmosfere... Njišite se u Majinom ritmu 😃

Back