246. FSC - Zodiac!

Što se pjesme koju sam prijavio tiče, od jučer sam je poslušao brat bratu sigurno preko 30 puta i pretendira da postane jedna od najdražih pjesama koje sam ikad poslao na FSC. Bolje vam je da budete dobri prema njoj

Što se pjesme koju sam prijavio tiče, od jučer sam je poslušao brat bratu sigurno preko 30 puta i pretendira da postane jedna od najdražih pjesama koje sam ikad poslao na FSC. Bolje vam je da budete dobri prema njoj
I na prethodnoj mojoj organizaciji si pokidao sa pesmom pa su te isutirali u polufinalu, nadam se da se nece istorija ponoviti vec da ces osvetiti WINMY

Misliš na Chrisa? Ne sjećam se jesi li nakon toga još koji put organizirao 😅

Edit. Sad vidim da si dodao. Da, to je baš bilo bolno ispadanje

Ja obično slabo prolazim na Stoletovim organizacijama, videćemo da li će ovaj put biti drugačije.

Moj predlog je u skladu sa horoskopskim znakom koji sam dobio, ali smatram da sam odgovorio na zadatak maksimalno dobro 🤭
Uvek sam u zivotu optimista, tako da i ovaj put mislim da ce predlog pronaci put do vaseg srca, ali citacu i horoskop kada budi objavljene pesme, pa da vidim sta mi kazu astrolozi ☺️

Prijava uspešno poslata.

Nisam dobio zadatak koji mi odgovara ni ovog puta, ali sam se nekako snašao i poslao pesmu koju gotivim a koja se tu i tamo uklapa u temu.

Ne očekujem finale jer mislim da nije žanr koji će se svima dopasti, ali hajde da probam nešto novo. Nisam očekivao finale ni u prethodnom izdanju, pa je na kraju bio dobar rezultat (mada sam i dalje salty jer bih bio 2. da sam samo poslao Rinu koji sat ranije 🫠)

Srećno svima 🌻 Radujem se da čujem šta ste poslali.

A jos uvek cemo ignorisati to da je Mrm otkrio sta je poslao? xd

Kako je i gde otkrio?

@Anhel poslednji put mislim da je bilo samo finale na temi sa izmišljenim jezicima, pred pad starog foruma, ali nisam baš sigurna.

Just let that sink in. Bože Nikice pa ti živiš od skandala i drama na FSC-u :-/

Zasto to kazes

@Ivana pa rekao je da je samo Tyky poslao njegovog izvodjaca, znaci trenutno ne znamo ko je ali bice jasno nakon priredbe xd

Pa tehnički, nigde nije rekao da je poslao na kraju baš tog izvođača kojeg je proverao.

Zasto to kazes

@Ivana pa rekao je da je samo Tyky poslao njegovog izvodjaca, znaci trenutno ne znamo ko je ali bice jasno nakon priredbe xd

Pa sad, jeste da je problematično, ali nije Tyky učestvovao samo par puta, pa da tako lako možeš da zaključiš, posebno ako nije baš neki poznatiji izvođač. Ja evo bez liste pesama, ne bih mogla ni da se setim šta je sve slao, a da proveravam sve, nije mi ni na kraj pameti.

Ma i da je poslao na kraju tog izvođača, nemam nameru da proveravam listu da bih znao iza kog izvođača se krije Mrm.
Jeste rekao i više nego što je trebalo, ali to je danak neiskustvu. 😂

Hahaha isto.
Postala mi je sopstvena pesma jako keči i evo sad iz popodnevne dremnke se budim i odzvanja.

Što pomenu Storm oko horoskopa izvođača što smo slali to ću kad se malo ofrkestim. I zašto ime ne mogu da ti tagujem? Baš ti nezgodno naći.

Back