Bravo! Imate odličan softver.AI: mO nije zensko![]()
Zar jos nije bio fizicki kontakt? Makar da polozis ruku na rame? Kiss for goodbye? Sta ste vi do sada radili?Meni je sutra dan odluke izgleda šta se dešava dalje. Nešto mi intuicija govori da neće biti rezultata, a možda se i varam i opet samog sebe pokušavam da sabotiram.
Kao, rečeno mi je da generalno ne voli dopisivanja, a za osobu koja tako kaže za sebe mi se poprilično dopisujemo i šaljemo voice messege. Meni samo fali tog momenta da nešto jedva čekam i da me “radi” svaka poruka. Toga nema, sve je previše “normalno”.
Definitivno mislim da treba konačno da se desi neki fizički kontakt, jer ako se tu ne raspali strast ovim putem nikad neće.
@Marko ako propadne sve vodiš me na liturgiju i preuzimam katoličanstvo kao veru želim da pevam Ave Maria u crkvenom zboru!
Pa aj ti se ljubi sa istim polom na sred ulice.Zar jos nije bio fizicki kontakt? Makar da polozis ruku na rame? Kiss for goodbye? Sta ste vi do sada radili?![]()
Ja se ljubila na ulici sa devojkom i niko mi nista nije rekao.Pa aj ti se ljubi sa istim polom na sred ulice.
“Šta je vama, jeste bolesni?” (Bećković, 2020)
Eh, tako sam se ja opekao. Popio sut kartu samo zato sto je decak daleko...U principu, to jeste apsolutno realan deal-breaker ako ti već sada znaš da nemaš nameru da ideš iz zemlje. Nema potrebe da trošiš svoje vreme. Bolje prekinuti na početku nego kada se već zagreješ za nekoga.
Super.Ja se ljubila na ulici sa devojkom i niko mi nista nije rekao.![]()
Tek treba da gledamo neku random seriju koja mi se ne gleda.I ja sam se ljubio u javnosti, ali to svakako nije nešto što se radi ovde i razumem.
Ali mislio sam da ste do sad imali neke momente kod kuće![]()
Izvini, ali ta prica deluje da ima neke nelogicnosti. Da li te taj tip radi, privlaci ili ne?Tek treba da gledamo neku random seriju koja mi se ne gleda.![]()