FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Moje pesme imaju baš onako različite atmosfere

1. Preboljen raskid, puca joj pi**a
2. Nepreboljen raskid za kojim se i dalje tuguje
3. Nasilje u vezi
4. Prelepo veče napolju
5. Kajanje zbog loših poteza u životu

Oh No Crying GIF by Alayna Joy

Moje pesme bih opisao ovako:

1. S tobom bih ostao do kraja života, al' nisam siguran da bi i ti;
2. Otišo si, sarmu probo nisi;
3. Za jednokratnu upotrebu;
4. Jedite bre g*vna svi;
5. Sve sam imao, a sad ništa nemam.

Ako se ne varam, ovo su odabrane pesme po godinama kada sam ih slao:

2010.
2011.
2012.
2017.
2020.

Prijavih i ja svoje predloge ☺️
Nije mi bilo lako da izaberem 5 pesama, ali sam se potrudim da bude raznovrsan izbor 🤗

Najverovatnije odustajem kao takmicar, jer mi je malo da izaberem samo 5 pesama. Sa 10 bih se izborio nekako. Za glasanje sam tu.

Prijavio sam se i ja. Nije mi bilo lako da izaberem samo 5 pesama ali dobro. Zadovoljan sam svakako sa svim onim što sam slao svih ovih godina. Za 10 godina neka se napravi još jedan FSC Šampionat pa da šaljemo pesme sa ovog foruma haha.

Najverovatnije odustajem kao takmicar, jer mi je malo da izaberem samo 5 pesama. Sa 10 bih se izborio nekako. Za glasanje sam tu.

Ne zezaj i prijavljuj se! Možda ti konačno dam neki poen :D.

Ne mogu da se setim da li su dozvoljene pesme sa FSCova na kom smo diskvalifikovani zbog neglasanja? :D

Prijavio sam se i ja. Nije mi bilo lako da izaberem samo 5 pesama ali dobro. Zadovoljan sam svakako sa svim onim što sam slao svih ovih godina. Za 10 godina neka se napravi još jedan FSC Šampionat pa da šaljemo pesme sa ovog foruma haha.

Ne zezaj i prijavljuj se! Možda ti konačno dam neki poen :D.
Poen mi moras dati, jer ce biti samo moje pesme. :ROFLMAO:
Ne volim sto cu morati odustati, ali ne mogu tek tako da izbacim neku pesmu. Imao sam u planu da angazujem forumase koji nemaju pravo ucesca da izglasaju 5 pesama od odabranih 10, kao neko NF, ali sam odustao jer necu da ih cimam.

Back