FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Otkrila sam zasto sam sinoc propustila predstavljanje pesama za Sampionat, pa ja sam tada preslusavala pesme za 246.FSC... Koja ispala, ne mogu da verujem. Izvinjavam se. 😚

I Hate You Apology Rejected GIF by Saturday Night Live

@Mala a sjećaš li se gdje si bila kad su se ove naše pjesme takmičile na regularnim FSC-ovima? 😊
Od 2009. do 2020.-te? Itekako se secam, studirala, posle radila kako bi si obezbedila sredstva za putovanja i puno putovala. Nisam imala vremena za sebe, a kamo li da se bavim forumima. Koncerte sam manje vise posecivala, to mi je bio izduvni ventil za stres.

Od 2009. do 2020.-te? Itekako se secam, studirala, posle radila kako bi si obezbedila sredstva za putovanja i puno putovala. Nisam imala vremena za sebe, a kamo li da se bavim forumima. Koncerte sam manje vise posecivala, to mi je bio izduvni ventil za stres.

Stres, ti si?

Ja sam glasao i moram da priznam da su mi više legli Markovi predlozi. Doduše on mi je po ukusu nešto bliži.
Svaka čast i Bebiju što je odlično reprezentovao sebe i predstavio žanrovski raznovrsne pesme, ali po meni je Marko posebno pokidao sa izborom i dosta ovih pesama je dobijala visok broj poena od mene na redovnim FSC-ovima.

Nije moje da pričam, ali i meni su Markove pesme više legle.
Meni se baš dopada što su potpuno različiti, bilo bi dobro da je tako u svakoj rundi. Bebijeve sam uglavnom znao, ali me je Icona Pop oduševila...totalno sam zaboravio na pesmu.

Meni su kako sinoc napisah svi predlozi dobri, ipak kod mene je blaga prednost za Bebija, jer mi jednostavno vise prija ta muzika koju je on poslao ☺️
Ali svakako ce samo jedna pesma biti pobednik ovog specijalnih izdanja 🤗

Back