246. FSC - Zodiac!

Nisam mislio da cu ovo napisati, ali drago mi je sto je Petar izabrao da ne ucestvuje (mada u sustini ovako uglavnom ocenjuje moje pesme). Mozda se sad resetuje na bolje. 😅

Najprijatnije iznenadjenje mi je Regulus. Na proslom izdanju je imao lep komentar za moju pesmu, a sada mu se vise dopada. S obzirom sta je objavljivao od pesama, nisam ocekivao da ce biti pozitivno. ☺️

A sto se tice sparkle, uramicu sliku. Bas je lep komentar. 🥹

Probudih se i u inbox-u me nije sacekala nijedna nova poruka

blondi-braknanevidjeno.gif

Last edited:
Upravo preslušavam pesme iz svog polufinala poslednji put i dodeljujem konačne ocene. Planiram da se prijavim za organizaciju sledećeg FSC-a, pa molim pobednika da ne prihvata organizaciju, jer bi mogao tek u decembru ponovo da se prijavim. 🙏 Ono, jeste da je organizovanje FSC-a nakon Stoleta što bi Marko rekao onomad kao nastup Mie Dimšić nakon Konstrakte :LOL: ali tako se pogodilo.

Nama se otvorila neka posebna čakra i dva dana unazad pravimo spisak pesama. Svašta nešto je pronađeno, ako nas poklopi tema pucamo na još visokih plasmana. Takođe, pucamo na nagradu za kambek godine.

Upravo preslušavam pesme iz svog polufinala poslednji put i dodeljujem konačne ocene. Planiram da se prijavim za organizaciju sledećeg FSC-a, pa molim pobednika da ne prihvata organizaciju, jer bi mogao tek u decembru ponovo da se prijavim. 🙏 Ono, jeste da je organizovanje FSC-a nakon Stoleta što bi Marko rekao onomad kao nastup Mie Dimšić nakon Konstrakte :LOL: ali tako se pogodilo.
Jedva čekam tvoju organizaciju!

Back