Offtopic

Da Linda je odlična ali imam je samo u Pančevu takođe. Idea mi je bezveze nije nešto ni pristupačna..

Evo vratio se iz Univera.

500g pilećeg filea
250g iseckanih šampinjona
C prašak za sos od pečuraka
Kolači Romansa
Malo skuplje kisele gumene bombone
Malo pakovanje vlažnih maramica

=
1.150 din 💕

Još sam dobro i prošao lol
Ovde imas i rucak i desert i kucne potrepstine, bravo :love:

PerSu znam samo da postoji, kao i Gomex i Aroma - nikad kročio ni u jednu od tih.

Šta će ti ta kafurina Andrjoška, tu kafu ti još samo u Rusiji piju.. 😍😂

Sad vidim da je PerSu, kao i Leon, deo DTL.

https://dtl.rs/clanice/

Leon uglavnom postoji na jugu Srbije, ima presmešne cene, a izdvaja se po tome što nemačke proizvode nekom magijom prodaje ovde po jako niskim cenama.

Meni jedan na nekih 50 metara od kuće. Kod njih kupujem neke sitnije kupovine. Eventualno Mikromarket kojih ima ko pečuraka posle kiše bukvalno.
Hehehehehe, a Persu? On je glavni u selendri iz koje dolazim xD

Kad mi se malo više šeta do prodavnice, onda uglavnom Maxi, Lidl i Super Vero ponekad.

Ne pratim nedeljne akcije ali pametno ako uspete da uštedite na hrani i to. Mojima to ne uspeva, a moram da priznam da moj očuh ne može ručak bez mesa što je meni neshvatljivo. Ima toliko mnogo načina da se pripremi obrok.. ja sam mesožder ali mogu bez mesa. Nije ni zdravo jesti ga svaki dan. Takođe imaju super zdrave i jeftine alternative da se nađu.. nit idu pametno u kupovinu niti su spremni na improvizaciju a kukaju kako je sve skupo.. Slažem se, jeste ali može se naći balans.

• Like
Reactions: Mrm
Meni jedan na nekih 50 metara od kuće. Kod njih kupujem neke sitnije kupovine. Eventualno Mikromarket kojih ima ko pečuraka posle kiše bukvalno.

Kad mi se malo više šeta do prodavnice, onda uglavnom Maxi, Lidl i Super Vero ponekad.
Mikromarket zaista na svakih 50m u Novom Sadu lol 4 sam imao u krugu od 500m od stana

Mikromarket. 💕 Super je kad mi se pije neki sok u 3 ujutru. 😂

Vero isto znam samo po nazivu.

Mikromarket zaista na svakih 50m u Novom Sadu lol 4 sam imao u krugu od 500m od stana

Ja ih imam 6 u bližoj ili daljoj okolini. :LOL: Pardon, 7 ustvari.

Super Vero je grčki lanac supermarketa, do skoro ih je samo u Beogradu bilo, krajem decembra je otvoren u Novom Sadu.

Aman je posebna priča jer kod njih ne znaš nikad na čemu si. Svaki svoju politiku tera i svi imaju različite cene. :ROFLMAO: Baza im je na Karaburmi, tu ih ima svugde, a po gradu ih viđam povremeno.

Toliko se pisalo ovde o hrani i marketima, a meni je ceo dan nikakav apetit. Bas mi smeta ovo vreme, ne mogu ni vazduh da udahnem kad izadjem napolje 💀

Pošto je forum i zvanično postao ana(l).rs, da pitam i ovo:

Je l' vi, ljudi, idete nekad na pijacu? 😭

• Like
Reactions: Mrm
Toliko se pisalo ovde o hrani i marketima, a meni je ceo dan nikakav apetit. Bas mi smeta ovo vreme, ne mogu ni vazduh da udahnem kad izadjem napolje 💀
Od nedelje će valjda biti lepše 😁

Back