Glasao sam i ja. Listajući FSC tabelu sam za jednu Stoletovu pesmu greškom pomislio da je neko drugi slao ranije, a pritom je obožavam. Toj pesmi sam dao max poene i voleo bih da bude izabrana od ovih pet koje je on izdvojio. Slično je i kod Mickyja, uopšte nisam imao dilemu ko koliko dobija.
Glasao. Isti slucaj i za jednog i drugog. 5 i 3 su mi odlicne, a stilski su potpuno razlicite stvari poslali (i Stole i Micky). Ocekujem da jedna od te top 2 pobedi kod obojice sa znacajnom razliku u odnosu na druge!
Ali svakako nema šanse da traje toliko dugo. Nema puno učesnika da bi ovo trajalo unedogled. Tako da ja mislim oko mesec dana, maksimum mesec i po i imaćemo pobednika.
Ovdje sam do sada u terminima i primjetio sam da do sada velika većina pobjednica pjesama iz rundi je mojih 5 poena.
Ova runda ozbiljan uspješan igrač stole ali čestitam na hrabrim prijeedlozima Micky ( tiče se ove dvije prastare pjesme Tina i Kim )
Kod Tetsujina su rezultati skoro pa savršeni dok je kod Evila za samo jedan poen mogla da pobedi pesma od koje me je zabolela glava i od koje sam izneverovao da tako nešto može uopšte da se snimi. Čini mi se da je Evil slao standardno bolje pesme na FSC od ovoga što je ovde ponudio.
U tekućoj rundi, kod Stoleta je bilo preteško odlučiti! Izuzetno ujednačeno. Na kraju mi nije ostalo mnogo vremena za Mickyja, ali srećom su pesme mahom poznate i nije bilo mnogo natezanja oko glasova.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.