FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Glasao, nije mi bilo lako podeliti poene za Stoletove pesme, jer su mu sve tu negde ☺️
Svakako super predlozi, dobra nam je grupa 🫶🏻

Glasao sam i ja. Listajući FSC tabelu sam za jednu Stoletovu pesmu greškom pomislio da je neko drugi slao ranije, a pritom je obožavam. Toj pesmi sam dao max poene i voleo bih da bude izabrana od ovih pet koje je on izdvojio. Slično je i kod Mickyja, uopšte nisam imao dilemu ko koliko dobija.

Glasao. Isti slucaj i za jednog i drugog. 5 i 3 su mi odlicne, a stilski su potpuno razlicite stvari poslali (i Stole i Micky). Ocekujem da jedna od te top 2 pobedi kod obojice sa znacajnom razliku u odnosu na druge!

Kod Stoleta preteško za odlučiti. Kod Mikija malo lakše ali opet svaka čast na pesmama obojici! Razvalili ste!

Svaka runda mi je sve teža i teža za glasanje.

Živim u zabludi da su danas rezultati!

I ja bih voleo da je to tačno, ali teško. Još uvek dosta forumaša nije glasalo.

Kada ce neki presek?🤭
Nesto se i meni oduzilo iako sam ja ucesnik ove runde ☺️

Ali svakako nema šanse da traje toliko dugo. Nema puno učesnika da bi ovo trajalo unedogled. Tako da ja mislim oko mesec dana, maksimum mesec i po i imaćemo pobednika.

Poenta je uživajte dok traje. Nema šta da se požuruje organizator, pa ni glasači. Ovako nešto ne organizujemo stalno.

Uzivaj slobodno, niko ti ne brani 😉
Pitao sam za sebe. Nisam molio za nikakav komentar, vise sam se obratio organizatoru iz radoznalosti 😉

To da, zaista nema potrebe za žurbom. Rokovi su kratki, trudim se da ne čekate dugo na rezultate i narednu rundu. Sve ide svojim tokom.

Ali kapiram da se učesnicima runde žuri da saznaju ko će ih predstavljati.

Ovdje sam do sada u terminima i primjetio sam da do sada velika većina pobjednica pjesama iz rundi je mojih 5 poena.
Ova runda ozbiljan uspješan igrač stole ali čestitam na hrabrim prijeedlozima Micky ( tiče se ove dvije prastare pjesme Tina i Kim )

Kod Tetsujina su rezultati skoro pa savršeni dok je kod Evila za samo jedan poen mogla da pobedi pesma od koje me je zabolela glava i od koje sam izneverovao da tako nešto može uopšte da se snimi. :eek: Čini mi se da je Evil slao standardno bolje pesme na FSC od ovoga što je ovde ponudio.

U tekućoj rundi, kod Stoleta je bilo preteško odlučiti! Izuzetno ujednačeno. Na kraju mi nije ostalo mnogo vremena za Mickyja, ali srećom su pesme mahom poznate i nije bilo mnogo natezanja oko glasova. :)

Back