FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Usli smo u taj period gde Mrm misli za svakog novog forumasa da je Konstruktor, isto kao sto mi stariji to mislimo da je Stres ili MO

Izglasah. Nije uopšte bilo teško. Po meni verovatno i najbolji par sveukupno do sada.
Doctor Who mi je uz Marka do sada najbolji sa predlozima (ostali neka se ne naljute). :)
Destry je baš želeo da nam pokaže koliko je dugo na forumu jer je 80% pesama, što se FSC-a tiče, staro barem 10 godina. :D
@Ivana na spisku pesama nisam našao Supermena, zato što je postojala slovna greška "Supemen", pa molim te ispravi. ;)

Izglasah. Nije uopšte bilo teško. Po meni verovatno i najbolji par sveukupno do sada.
Doctor Who mi je uz Marka do sada najbolji sa predlozima (ostali neka se ne naljute). :)
Destry je baš želeo da nam pokaže koliko je dugo na forumu jer je 80% pesama, što se FSC-a tiče, staro barem 10 godina. :D
@Ivana na spisku pesama nisam našao Supermena, zato što je postojala slovna greška "Supemen", pa molim te ispravi. ;)

Ili to ili sam nostalgičan bio pa sam raspoložen da šaljem samo nešto starije a dobro :D

Ro:

ljubav-navika.gif

1.1.
2.2.
3.3.
4.Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen
40 poena​
4.Svi na pod! - Zlatne Spirale
39 poena​
5.Taio Cruz - Dynamite
14 poena​
5.Superfly - Kuroi Shizuku