Jel se zezaš ili stvarno?Ja nisam siguran da će žena uopšte pristati da ide u Torino.Ne znam kakva je procedura ako pobednik odbije?
Jel se zezaš ili stvarno?Ja nisam siguran da će žena uopšte pristati da ide u Torino.Ne znam kakva je procedura ako pobednik odbije?
ti gruvaš bedastoće kao iuvek .... doadio si i bogu i svetu ...Tačno ni jedna godina ne može proći bez neke lujke tipa Maje Nikolić. Ovaj put je imamo na forumu
Nije mi poznato, ali neće odbiti naravno@Miloš Je l' postoji nešto u pravilniku ako pobednik odbije da ide na ESC?
Ne zezam se, moram iz njenih usta da čujem da želi da ide.Jel se zezaš ili stvarno?
Pa tako je sve i počelo. Od Aleksandre sa Hurricane..Ovo sam i ja primijetila, ali dobro isto je tako bilo i za Uraganke
Generalno mislim da je žiri dosta podložan glasanju ne po svojem ukusu
Bože zdravlja.Nije mi poznato, ali neće odbiti naravno![]()
ne mogu da se smirim zadesio nas je užas svih užasaGospode Bože narode smirite se. Turbo prije svega.
Tačno, ali opet gde su im dostojanstvo i stav?Žiri je imao instrukcije, to stoji. Ali s obzirom da su izabrali nešto ovako unikatno, nema im se sta zameriti.
E vala ako si im reko!!!Ne razumem kakva je sad to drama. Konstrakta je napravila pravu senzaciju svojim nastupom. Ljudima su se smucila i gola dupeta i tanko pevanje i naricanje u etno stilu. Bilo bi m idrago i da je Sara prosla, ali yar sad treba zaliti? Ovo je nesto originalno, ritmicno i svakako se bar ne blamiramo.
Ma ja tripujem. Previše sam srećan trenutno.Pa zašto bi pobogu odbila?
bravo za OliveraŽiri je imao instrukcije, to stoji. Ali s obzirom da su izabrali nešto ovako unikatno, nema im se sta zameriti.