Ja baš mislim da će se Sara vratiti. Po meni može dosta bolje, ja od početka mislim da se ne bi proslavila sa Muškarčinom. Saro, vrati se!
TikTokKonstrakta je bila 3. po SMS glasovima u pf-u, a Sara u svom pf 1.
Pa da, digao se hajp naknadno. Valjda će ovi forumski policajci za mišljenja shvatiti da se to dešava i na nacionalnim izborima i na ESC-u. Ja sam dao 5p na forumskom glasanju, pa 12 na OGAE kad sam video nastup i kad sam se oduševio.Konstrakta je bila 3. po SMS glasovima u pf-u, a Sara u svom pf 1.
Biljanu Hrstić u zatvorGift 12 od žirija u drugom pf.
Gde su ti rezultati?Konstrakta je bila 3. po SMS glasovima u pf-u, a Sara u svom pf 1.
link?Konstrakta je bila 3. po SMS glasovima u pf-u, a Sara u svom pf 1.
Kontradiktornost nivo 100.Ali najjace mi je sto je turbo mesec dana omalovazavao Saru na sve moguce nacine, a sad se moli da Konstrakta odustane da bi Sara isla![]()
Znači dupla pobeda večerasOvo je nesto nevidjeno na esc.
Kako Sara nije neki vokal? Pa odlična je vokalnoHajde da budemo realni. Sara nije neki vokal, nastup je delovao pomalo vulgarno, ali pre svega vec vidjeno, nije ni pesma bas neko ludilo. Medjutim, podrzavao sam je jer je ipak bolja opcija od drugih. Zorja ima glas, ali taj zvuk je dosta rabljen i nastup je skroman. Jedino je Konstrakta imala koncept, nesto sto u Evropi moze da bude neobicno i zapazeno. Ako njen PR tim startuje tu pricu o slobodama, zdravlju, umetnicima i bla bla, pa osmisle malo jos nekih detalja onda mozemo ocekivati i solidan plasman.
Ajde bre marš više u pičku materinu, smorio si do zla Boga!!!!SRBIJO DODIRNULA SI DNO.
RUSI dođite što pre ...reda da se zavede na Balkanu.
ja ne mogu hahahah, dje su zapravo na taj rts sajtaUžasno kako su okačili rezultate, kao da ne žele da ih iko vidi.![]()