Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ja bih stvarno voleo da se Sara vrati sa pesmom koja je top 5 potencijal makar mi se ne svidela ni upola kao Muskarcina koja bi vrv bila neko 15.mesto. Stvarno volim tu lutkicu kao da mi je rod najrodjeniji 💙
Ja baš mislim da će se Sara vratiti. Po meni može dosta bolje, ja od početka mislim da se ne bi proslavila sa Muškarčinom. Saro, vrati se!

Konstrakta je bila 3. po SMS glasovima u pf-u, a Sara u svom pf 1.
Pa da, digao se hajp naknadno. Valjda će ovi forumski policajci za mišljenja shvatiti da se to dešava i na nacionalnim izborima i na ESC-u. Ja sam dao 5p na forumskom glasanju, pa 12 na OGAE kad sam video nastup i kad sam se oduševio.

Kontam da je dosta ljudi mislilo “Sara je sigurna, sto cu se cimati da glasam”, a Konstrakta iskoristila iznenadni hajp i eto

Hajde da budemo realni. Sara nije neki vokal, nastup je delovao pomalo vulgarno, ali pre svega vec vidjeno, nije ni pesma bas neko ludilo. Medjutim, podrzavao sam je jer je ipak bolja opcija od drugih. Zorja ima glas, ali taj zvuk je dosta rabljen i nastup je skroman. Jedino je Konstrakta imala koncept, nesto sto u Evropi moze da bude neobicno i zapazeno. Ako njen PR tim startuje tu pricu o slobodama, zdravlju, umetnicima i bla bla, pa osmisle malo jos nekih detalja onda mozemo ocekivati i solidan plasman.

Ako još samo neko pomene ovde IME OLIVERA i reč KLOPKA ...i bude li se zahvaljivo toj .....

razepaću ga na krst i to onaj veliki na ulazu u Kragujevac.

Užasno kako su okačili rezultate, kao da ne žele da ih iko vidi. :o

Hajde da budemo realni. Sara nije neki vokal, nastup je delovao pomalo vulgarno, ali pre svega vec vidjeno, nije ni pesma bas neko ludilo. Medjutim, podrzavao sam je jer je ipak bolja opcija od drugih. Zorja ima glas, ali taj zvuk je dosta rabljen i nastup je skroman. Jedino je Konstrakta imala koncept, nesto sto u Evropi moze da bude neobicno i zapazeno. Ako njen PR tim startuje tu pricu o slobodama, zdravlju, umetnicima i bla bla, pa osmisle malo jos nekih detalja onda mozemo ocekivati i solidan plasman.
Kako Sara nije neki vokal? Pa odlična je vokalno
Falila joj pjesma

Back