Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ja tvrdim da je sve namešteno i izrežirano
žiri nema diskusije,j asno je ...
a glasovi pubilke u tom broju ? ...pa teško. ..čak i a su realni .... kupljeni su .

U Srbiji se više NIKO normalan neće javljati na PZE...možda nek oslučajno zaluta.

Sad će alternativci i padavičari da navale ....samo gledajte
tako to izgleda pred Armagedon ... crno je belo..

Ja tvrdim da je sve namešteno i izrežirano
žiri nema diskusije,j asno je ...
a glasovi pubilke u tom broju ? ...pa teško. ..čak i a su realni .... kupljeni su .

U Srbiji se više NIKO normalan neće javljati na PZE...možda nek oslučajno zaluta.

Sad će alternativci i padavičari da navale ....samo gledajte
tako to izgleda pred Armagedon ... crno je belo..
Jao Turbo više, bilo je zanimljivo na početku više nije, nije se (još) desila nuklearna katastrofa.

Pa digao se hajp nakon polufinala? Više ljudi gleda finale subotom nego polufinale usred radne nedelje?
Za bas toliki skok? 😁

Pominjala je Olivera na gostovanju na Novoj, pjevali u grin rumu voditelji .

Gurala se ona fino.. stihijski onako. Stihijski se Serbia i nece naci medju 10 koverata u drugom polufinalu. ;)

Na ESC-u se vole čudaci.. Tako da naša predstavnica možda i nešto uradi... Uđe u finale....

ISKRENO
za mene je sezona svršila ....
sada mi je sve jedno šta će da bude....a ne može skoro pa ništa .
imati Zorju i Saru .... i đubrad sa RTS-a pošalju lujku ..pa da bar ima neku zaraznu melodiju ,da ostaje u ušima....

Nek je ona živa i zdrava al je pomislila u sebi večaras. sigurno ... kako sam ih sve navukla ...

Za bas toliki skok? 😁

Pominjala je Olivera na gostovanju na Novoj, pjevali u grin rumu voditelji .

Gurala se ona fino.. stihijski onako. Stihijski se Serbia i nece naci medju 10 koverata u drugom polufinalu. ;)
Koji uzas

Btw, pesma veoma slična Sarinoj po beatu pobedila u Francuskoj. Oni su isto šokirani jer je pesma na bretonskom i skroz u keltskom fazonu.

Jedino mi zao sto kvote opet pocele da rastu, sad ce ovi sto pljuju jos vise da navale. Al ne sumnjam da ce u maju krenuti opet da padaju.

Back