Predlozi i utisci o forumu

ako se ukine lobanja svaki put ću komentar koji želim da lobanjam citirati uz sliku velike lobanje, pa vi gospodo plačite :coffee:

blasfemija što bi rekli englezi

Nije problem lobanja već osobe koje je zloupotrebljavaju, poput Androge koji je lupa svakome na svaki post, pola mojih lobanja, ako ne i više, je došlo od njega.
to je istina, ali mora da se uzme u obzir da je to ipak u pitanju Androga.

Androgine lobanje jednostavno shvatite kao pohvalu, odnosno da ste uradili nešto dobro što zapravo i jeste istina. :D

On inače na sve normalne komentare stavlja taj smajlić što se smeje, to pogotovo radi na društvenim mrežama

Prekinite vi da pričate o meni i vodite svoje abrove. Ja nisam reč napisao već dva dana skoro ali uredno dobijam ovo:

Pritom, dobijam samo od njih dvojice, od ostalih tu i tamo kad bas nesto lupim

Attachments

• Screenshot_2023-08-13-20-19-09-869.webp
    Screenshot_2023-08-13-20-19-09-869.webp
    116.6 KB · Views: 25
Ma mene boli dupe kad dobijam lobanje, nego mi smešno što se oni trigeriju pa ih udaraju i kad sam ja odavno prestao. Čak mislim da nisam udario nijednu lobanju već dosta dugo, a pritom nisam čak ni bio prvi na listi davača lobanja pa ne znam šta mene pominju samo onda?

Zato što si lupao lobanje na sve i svašta, na postove koji možda nisu bili za lobanju, tj. spamovao tu reakciju. Ja jesam dosta nakupio, ali ja stvarno stavim samo kad mi je nešto stvarno WTF i narod to zna!

Mene si juče sa tri častio jednu za drugom, od toga na dva quota sa Mrmom koji te se realno ne tiču i onda si po dobrom starom običaju opet zalutao u Drag temu i lobanjao..što je zapravo presmešno, jer si jedini forumaš koji ima drag ready nadimak: N-Drag-Ah

Pa i meni je bilo wtf, to što vama nije ne znači da je moja percepcija bila ista kao vaša. A i to što sam skupio na davanju je pola bilo dok sam se sa Bebijem bombardovao.
Kakve veze ima da li me se ne tiče Dodo, pa i ja sam dobijao od ljudi koji nisu ni učestvovali u konverzacijama. Maaa ajde kakve lobanje, izgubile su na značaju nakon masovki.

svadja-karamela.gif

Nemojte da se svađate. Spašavajte.

Lobanje izgubile na značaju, a glavna su tema svakog dana otkad su uvedene, uključujući i današnji dan. 😭😭😭

• Sad
Reactions: Mrm
Meni su te suplje glavuce kao i svaki drugi emoji za reagovanje, samo neki ne razumeju poentu toga pa lupaju gde stignu, ali to je vec njihov problem, ne moj 🤪

Back