FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Šokira ga što si uopšte nekog blokirao a onda se i pitaš da li da glasaš :D Ajde da te je neko verbalno zlostavljao i šikanirao pa i da razumem, ovako mislim da nema razloga za tim :D. Ali dobro, svi smo drugačiji :)

Šokira ga što si uopšte nekog blokirao a onda se i pitaš da li da glasaš :D Ajde da te je neko verbalno zlostavljao i šikanirao pa i da razumem, ovako mislim da nema razloga za tim :D. Ali dobro, svi smo drugačiji :)
Rekao sam, samo zato što ja ne učestvujem, a glasam, da je FSC i da se obostrano glasa to je to, nema šta..neću više da objašnjavam, nema potrebe.. :)

Nije ko mi se ne dopada, nego ne čitam ga, a komentarišem njegove pesme, nije on tu kriv nego ja i to mi se ne dopada.. Znam, znam, Mrmovi principi... 😭😭

1.1.
2.2.
3.3.
4.4.
5.Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)
31 poen​
5.Mike Candys & Jack Holiday - Insomnia (DJ Tiesto remix)
26 poena​

1.1.
2.2.
3.3.
4.Sunrise Avenue - Hollywood Hills
49 poena​
4.Manntra feat. klapa Neverin - Vila
36 poena​
31 poen​
26 poena​

1.1.
2.2.
3.Clean Bandit feat. Louisa Johnson - Tears
55 poena​
3.
4.Sunrise Avenue - Hollywood Hills
49 poena​
4.Manntra feat. klapa Neverin - Vila
36 poena​
31 poen​
26 poena​

1.1.
2.2.
3.Clean Bandit feat. Louisa Johnson - Tears55 poena3.Armin van Buuren vs Vini Vici & Hilight tribe - Great spirit40 poena
4.Sunrise Avenue - Hollywood Hills49 poena4.Manntra feat. klapa Neverin - Vila36 poena
5.Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)31 poen5.Mike Candys & Jack Holiday - Insomnia (DJ Tiesto remix)26 poena

Back