FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Glasao sam! Djole super, zeleni iskidao! Kod zelenog sve tri pesme za 5 poena.

Bebi, potpisujem tvoj komentar. :D
Glasala ovaj tren, nikad tezi izbor, ova 7.runda skroz moj fazon.
Djole odlican, sve 5, ali Zeleni ima jednu 4 i cetiri jace 5 od kojih su 3 pesme vrh.
Bravo decki! :)

Glasao i ja, lakše mi je bilo kod Đoleta no kod zelenog ali ima super predloga sa obe strane.

@zeleni ma kakva je ono trenščina? :D jes' da je komercijalna ali nisam očekivao trens ikada na forumu da slušam hahaahh svaka čast!

Đole uvek ima pesme koje mi se svide a u prošlosti pogotovo. Tako da mi je kod njega definitivno bilo teško da se odlučim oko raspodele poena.

Kod Zelenog ekstra pesme ali dosta lakše sam se odlučio kome ide šta.

Ja zaboravih na ovo... Ako ima jedno pola sata fore da preslušam i glasam, ako ne ništa onda..

Glasao sam..

Ne znam šta da radim za sledeću rundu, obzirom da je u njoj jedini forumaš kojeg sam ikad blokirao, nažalost, i nadam se da će ostati jedini naravno..
Mislim da ću ipak glasati iako mi je glupo jer ne želim da ga čitam, a glasam ga, deluje ružno sa moje strane.. :(

Last edited:
Pa glasaš za pesme, a ne za forumaša. Prosto je, ili ti se nešto sviđa ili ne. Nebitno ko je pošiljaoc.
Ok, razumem sve, ali mi je malo ružno da ne želim da čitam forumaša, a posle pesme da mu komentarišem, ali glasaću..

Šokiran sam :D :D :D
Jao Bože Doktore, pa to je zato što ja ne učestvujem u ovom takmičenju, a prihvatio sam se da glasam, naravno da tamo gde ja učestvujem ne bi tako reagovao.. Ne znam zašto te šokira toliko..

Back