Jelena Karleuša

Ne bi ona bila ona da ne popljuje nekoga dok sebe hvali, kakav jad. U novom izlaganju hvalospjeva na racun ovog horor albuma popljuvala Teu Tairovic. Tek se ocekuje meltdown kad Prija zakaze trecu arenu Bg, a ona u 30 godina karijere imala jednu polovicnu bez gornjih tribina.

Je li napokon dobila kojeg mjesecnog slusatelja na spotify-u? Navodno godinama pomjera granice i najpopularnija je na Balkanu, a vise mjesecnih slusatelja imaju penzionisane pjevacice Minea i Vesna Pisarovic koje su imale hitove prije 20+ godina

Meni sa ovog albuma najbolji utisak ostavila Karma, ali sam definitivno u manjini.

Karma na "ostavljanju utiska"

596448_screenshot-14_f.png

Okej, sada po ovim komentarima vidim ko ima pojam o tome šta je muzika i kako treba da zvuči, a ko ne. 😂 Nemojte mešati dobru pesmu i keči pesmu, to su dva različita pojma! Melodijski njene pesme su u rangu sa "Samo mi se spava". Sve pesme na njenom albumu su loše odradjene melodijski, instrumentalno... Samo nemojte mešati kvalitet sa nečim što je zarazno, jer ovo nije kvalitetno 😃

Puštaju se njene pesme svuda, sa ovog albuma maks 3 pesme.
Puštaju se stare pesme, koje i vrede koliko toliko, a kad bih u nekom normalnom klubu čuo tekst pesme u kome neki izvodjac evidentno željan one stvari peva samo o tome istog momenta bih izašao. Srbija nazaduje sa muzikom. Od pesama "Zmaj", "Zlatkin", pa čak i starije starije pesme tipa " Ako treba mogu to " mi smo spali na " Ja sam top ti si top " ili još grdje "Takita"... Budimo objektivni 😄

Puštaju se stare pesme, koje i vrede koliko toliko, a kad bih u nekom normalnom klubu čuo tekst pesme u kome neki izvodjac evidentno željan one stvari peva samo o tome istog momenta bih izašao. Srbija nazaduje sa muzikom. Od pesama "Zmaj", "Zlatkin", pa čak i starije starije pesme tipa " Ako treba mogu to " mi smo spali na " Ja sam top ti si top " ili još grdje "Takita"... Budimo objektivni 😄
Pa ja se slažem, zato i kažem da pesme neće zaživeti. Ja slušam jednu pesmu sa celog albuma

• Like
Reactions: Mrm
Back