Opsti utisak: Na prvo slusanje imam par izrazenih favorita, ostale pesme cu morati da poslusam ponovo jer ste slali nit tamo nit vamo pesme... Neke drzave su me pozitivno iznenadile dok su me neke razocarale... Sve u svemu, glasovi ce biti jako saroliki. Evo i mojih komentara posle prvog slusanja!
Albanija- Previse mi je ovo lagano, lepo zvuci, ali mi nekako tanko...
Andora- Vesela pesmica, preneli su mi energiju, interesantno

Belorusija- Malo kao deprica vajb, interesantan glas ima lik, mada bas je dark nekako za moj ukus.
Belgija- Ovo mi je Djordje Balasevic na pecurkama.Ne prija mi iz nekog razloga, verujem da ce se nekome ovo dopasti, ali meni je bas nekako mehhh..
Bugarska- Totalno da! Meni ovo iskreno grmi, ali dobro, ja dolazim iz takvog kraja gde se bugarska muzika slusa tako da mi je mozda i urodjeno da volim ovakvu muziku.
Ceska- Pa bas mi nije drzao paznju, cedio sam urasle dlake dok je ovo islo. Neupecatljivo.
Crna Gora- Mislim sacuvaj Boze, stvarno me zanima koji biser je ovo poslao xD
Danska- Sto bi Bebi rekao, zelim ovo stanje svesti svakog dana. Moze da prodje!
Estonija- Jako cudnovato, stvarno ne znam sta da kazem za ovo, mislim da ce mi trebati par slusanja za ovu pesmu jer mi je jako cudnovata xD
Finska- Ovo mi vise vuce na Grcku nego Finsku... Svakako pesma nije u mom fazonu tako da jbgy
Francuska- Iskreno, drago mi je sto nije rep pesma u pitanju, ocekivao sam to. Ovo je lepo, korektno vise da kazem, moglo je bolje.

Grcka- Cim sam video produkciju znao sam da je odlicno! Jel ima neko br. od ovog Grka?Pitam za druga...
Gruzija- Ovo mi je muzika za kafic. I to one kafice gde su zidovi okreceni u bordo.
Holandija- Sto je Pokahontas rekao, Shawn Mendes sa Aliexpressa.
Irska- Simpaticno, nekako nosi neku jaku energiju ova pesmica. Tekst je jako lep
Island- Ju Boze sto je ovo haoticno. Nisam odusevljen, drzi paznju zbog njegove ludosti, ali pesma mi je bas meh
Italija- Jako fino, svidja mi se sto Italija nije poslala neku baladetinu da rezes vene.
Izrael- Ocekujes sve vreme da ce se desiti neki boom i nikako da se desi.I nek nauci da igra, izgleda jako trapavo xD
Kipar- Ma idemo ribetino! Ela Ela samo ubrzana verzija i mogu dodati mnogo bolja xD
Litvanija- Ma da li ste vi ludi? Neko je ladno poslao 5 minuta instrumental da slusamo. Ovo mi je biser broj 2 xD
Luksemburg- Ovo se tacno vidi da je ovo poslato zato sto nista drugo nije moglo da se nadje, bar se nadam da je tako... Ne mogu ovo, dosadna mi je ta prica.
Moldavija- Interesantan pocetak, paznja mi je odrzana, vise zbog estetike samog spota, pesma mi nije nesto wow, ali ajde moze da prodje
Monako- Ovo mi je definitivno za prolazak u finale, ne znam kako da objasnim kako sam doziveo pesmu, ali sam prosto siguran da ovo zasluzuje finale.
Nemacka- Auf auf aufiderzen...
Norveska- Ovoje jedna od onih pesama kojoj dam 1-2 poena jer mi uvek fali 1 ili 2 pesme da ispunim normu od 10 pesama xD
Portugal- Uuuuuuh! Pesma je vise Turska nego portugalska, ali nenormalno sam izgoreo na ovo... Da moze!!!
Rumunija- E ovo je jako! Ovo isto ulazi u finale ko iz *pip* !
Rusija- Skroz mi je prosla nezapazeno, bas staklo pesma... Ocekivao sam bolje od Rusije
San Marino- Joker out na aparatima! Ovako je to trebalo da izgleda! Vesela i energicna pesmica
Makedonija- Koliko ste dosadne pesme slali, ovo mi je prijalo. Brz ritam, interesantna melodija, dobar paket iskreno.
Slovacka- Svakog izdanja mora da mi se izdvoji neka pesma koja mi neverovatno lici na Petra. to je slucaj sa ovom. Ovo ko Petar da je poslao.
Slovenija- Uuuu, ko god da je ovo poslao bravo! Vozi ova pesma, prava je za uzivanka xD
Srbija- Aha, ovde je i kultura ispostovana. Ovaj lik je opasan pevac. Drago mije sto nije poslat folk!Bravo
Turska-Opa Djurdjooo... Presladak je, pesma mu je onako, nit tamo nit vamo, ali bice cascen ukoliko budemo bili u istom pf
Engleska- U ovo ulazi u top 3! Pazite sta sam vam rekao. Jako grmi daaaa!
Ukrajina- Pa nekako drugacije je, ali je opet ne bih izdvojio... Sto duze traje pesma, sve mi se manje i manje svidja.
Poljska- Napeto, jako napeto. Pa dobro je, drzi paznju ovaj spot, pesma je tu da mi upotpuni dozivljaj. Najs
To bi bilo sve od mene za veceras, odoh da kuvam grasak! xD