247. FSC - Eurovision Language Diversity

@⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡

Ni ja ne razumem razliku u jeziku. Zvuče mi identično. Još kad sam imao koleginice na faksu, obe iz Ukrajine a pričale na ruskom međusobno i kad smo imali zadatke da pričamo i naglas čitamo na našem maternjem jeziku one su pričale na ruskom. Sećam se da su mi rekle da je razlika u jeziku mala.

Šteta što se povlačiš ali ok šta sad. Idemo dalje ^^

@⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡

Ni ja ne razumem razliku u jeziku. Zvuče mi identično. Još kad sam imao koleginice na faksu, obe iz Ukrajine a pričale na ruskom međusobno i kad smo imali zadatke da pričamo i naglas čitamo na našem maternjem jeziku one su pričale na ruskom. Sećam se da su mi rekle da je razlika u jeziku mala.

Šteta što se povlačiš ali ok šta sad. Idemo dalje ^^

Verovatno je artistima bilo lakse da snimaju pesme na ruskom, jer imaju vece sanse za uspeh, kada su jezici vec toliko slicni.
Koji sam prorok 😆
Ne moze Ukrajina bez ESC(FSC) drama!!

I da, moderatori su samo primetili da ima prostora da pesma bude prihvacena i pokusali da izadju u susret, jer je to bila moja jedina pesma. Nemojte svaljivati krivicu na njih. Zahvaljujem se i njima i Boxy-ju sto su dali sansu pesmi! 💖🦄🎀

Bebika je u bunilu, zna samo za jdno. D.’
Štaetu?

IMG_3129.webp

• Wow
Reactions: Mrm
U trećem postu se nalaze linkovi sa pesmama po polufinalima, ja sam svoje glasove poslao Ivani, vi možete da krenete da glasate od danas u 12:00h

Dobro jutro! o_O

1.jpg

Pamtiće se Boxyland!! 🥵

Bilo je odličnooo! Ali Bebe koji je u jednom momentu doveo u club ni manje ni više nego Christiana Ronalda...... 🤑 💵

nova-gente-103227-noticia-nininho-vaz-maia-chegou-dar-nega-cristiano-ronaldo-nao-me-identifico-com.jpg&453088535

Ludnicaaaaaa! :cool:

😂

Dobro jutro! Stiže Gildafor uz jedan zaključak: Srednja Europa je pokidala na ovom izdanju, bravo za sve koji su izvukli tu regiju (+ naravno bravo i za ostatak petica, četvorki i pokoju zasigurnu trojku).

gilda2.gif
:at: Fabian Wegerer
:de: Silbermond
:cz: Viktor Sheen
:sk: Nia
:ie: Walking on Cars

gilda3.gif
:si: AKA Neomi
:fi: Lauri Tähkä
:sm: Mosaico
:mc: Nour
:ee: Pohja-Tallinn
:pl: The Dumplings
:ru: Vada
:au: Charley
:nl: FLEMMING
:il: Miri Mesika
:by: HOMIE
:tr: Sarp Ikiler
:md: The Motans
:ge: Zviad Bekauri
:ad: Els Catarres

gilda4.gif
:lt: Irena Upe
:pt: Nininho Vez Maia
:no: Isah
:fr: Lilian Renaud
:it: Madame
:al: Venera Lumani

:lu: Pawentaore
:is: Sprite Zero Klan

gilda1.gif
:cy: Charis Savva
:gb: Dimension
:rs: Marko Louis
:ro: Spike
:dk: Sys Bjerre
:gr: Dimitris Tatarakis
:me: Šako Polumenta

gilda.gif
:bg: Diona
:am: Lilit Hovhannisyan
:be: Arno
:mk: Slatkaristika

Mrm, džabe spamuješ Bebea, neće se skorije pojaviti savršeniji muškarac od Makara, bivšeg predstavnika Belgije...

Pa što ga niste doveli noćas!? 😌;)

Inače upoznali smo Inspektorku Lili noćas! 🤩

Ljiljana-Stevanovic.jpg

@Boxy je trebalo da nas upozori kakve su u Boxylandu inspektorke zapravoi!

Bebe i Christiano su se zaleteli na doticnu, mislivsi da je.....da to....a ona izvadila legitimaciju, zamalo da svi kompletno zavrsimo u ozloglasenim zatvorima Boxyland-a! :eek::eek: samo mu treba jos diskvalifikacija...

Dobro jutro! Stiže Gildafor uz jedan zaključak: Srednja Europa je pokidala na ovom izdanju, bravo za sve koji su izvukli tu regiju (+ naravno bravo i za ostatak petica, četvorki i pokoju zasigurnu trojku).

View attachment 8912
:at: Fabian Wegerer
:de: Silbermond
:cz: Viktor Sheen
:sk: Nia
:ie: Walking on Cars

View attachment 8911
:si: AKA Neomi
:fi: Lauri Tähkä
:sm: Mosaico
:mc: Nour
:ee: Pohja-Tallinn
:pl: The Dumplings
:ru: Vada
:au: Charley
:nl: FLEMMING
:il: Miri Mesika
:by: HOMIE
:tr: Sarp Ikiler
:md: The Motans
:ge: Zviad Bekauri
:ad: Els Catarres

View attachment 8915
:lt: Irena Upe
:pt: Nininho Vez Maia
:no: Isah
:fr: Lilian Renaud
:it: Madame
:al: Venera Lumani

:lu: Pawentaore
:is: Sprite Zero Klan

View attachment 8913
:cy: Charis Savva
:gb: Dimension
:rs: Marko Louis
:ro: Spike
:dk: Sys Bjerre
:gr: Dimitris Tatarakis
:me: Šako Polumenta

View attachment 8914
:bg: Diona
:am: Lilit Hovhannisyan
:be: Arno
:mk: Slatkaristika
Gildafor se pokvario, to je očigledno.

• Haha
Reactions: Mrm
Joj mnogo, mnogo volim Madame, volim i ovu pesmu ali videćemo kad se uporedi sa ostatkom, baš ste mi uvalili kosku, moraću dobro da izbalansiram da je ne častim samo na ime.... :eek:

Back