247. FSC - Eurovision Language Diversity

Bukvalno sam isto pomislio i palo mi je na pamet da su moderatori bili u pravu, ali ja sam poslednja osoba koja treba da priča o spamu. 😁

Iskreno, radije bih da na barem neki način bude tema tekuće izdanje, a ovaj izbor za mis/mistera se svakako uklapa u koncepciju, ali držite se toga, bez da se preteruje sa nečim drugim. Svakako, poželjno je da se nastavi i sa diskusijom o pesmama učesnicama.

Vidim da se lepo zabavljate, hvala Poky-u na lepo osmišljenom izboru. Organizator je imao loš dan, a ništa nije ukazivalo na to. :(

Glasao nije više niko nakon što sam jutros upisao poslednje pristigle glasove. Ali ima vremena, krčkajte, ne čekajte baš poslednji čas. Možda ste primetili da su rekapitulacije sada bez ikakvih grešaka - malo boljeg kvaliteta (Belgijanac ima neke nove sličice umesto one prve na koju sam naleteo). Takođe su ispravljeni još neki baneri (Srbije - naslov izvođača i pesme je sada na ćirilici; Poljske - bili su permutovani naziv pesme i izvođača, Izraela - umesto Okyanus, sada stoji Ocean - kako i piše na hebrejskom i još neki - ne mogu sada da se setim). Želim da sve te greščice koje su se desile ispravim sve dok imam privilegije da editujem svoje postove).

Izvinjavam se što ću večeras povući ranije, samo neka se zavšri ovaj prokleti dan. Sutra će biti tako neke malo statistike - i pripreme za spektakularno proglašenje finalista. Mnogo ste mi svi postali dragi u proteklih nekoliko dana. Ljubi vas sve vaš Boxy. ❤️

Završeno je glasanje za četvrtu grupu, ima još 5 minuta lufta da se glasa za one zakasnele koji žele pošto je baš blizu...

Back