Dok god trazite partnere na Grinderu i slicnim mrezama na osnovu izgleda, nemojte se cuditi sta posle cujete i docekate od tih osoba.
Necu da pametujem, samo smatram da biranje partnera zavisi od preferencija koje ljudi imaju. Neko voli da mu je partner slicnih osobina, karakteristika, jer zaboga, treba se stvarno potruditi da se dvoje/dve/dvojica prilagode jedni drugima. Neko, opet, trazi potpuno drugu licnost od svoje. Zavisi i od toga koliko ste zadovoljni sami sobom.
Ne mislim da se prava osoba za vas nalazi na osnovu zacrtanog plana ili spiska zelja, jer zivot obicno pokaze da to ne ide tim tokom. Moj komsija se kleo da ce, pre nego sto se odluci za buducu suprugu, izvrsiti kompletnu analizu njenog zdravstvenog stanja, da ne sme da pusi cigare, da treba da jede meso, itd., a ispalo je potpuno suprotno od navedenog. Zivot mu se smeje u lice. To je tako i treba sve prihvatiti kao normalno, opusteno, bez preterivanja.
Pa sta i ako neko ko nam se svidja fizicki lici na nas, ne vidim problem. Bitno je da se par slaze u komunikaciji, a kako ce da izgledaju zajedno u ocima drugih, to je manje vazno. X puta sam videla par koji mi likom nikako ne idu jedno uz drugo, a oni su mozda najidealniji par na svetu po svom medjusobnom slaganju i upotpunjavanju. Ne treba suditi po izgledu, izgled cesto vara. Pogotovo u danasnje doba estetske hirurgije.