Ljubav, navika, panika

Krenuo sam citat temu i nije mi jasno zasto svi mrze bipsiće. Dobro, zbog te stigme sam i ja preso u panjseksualce, podlegao sam newagerskoj definiciji roda i spola, jbg.
Dvp is good for sure.

Momci koji očekuju da se uvek ja javljam prvi...

Canadian Lol GIF

Pa pre bih jeo staklo, koliko su delulu ti ljudi.

Ja ne želim da se uvek javljam prvi, ali ponekad mi nije problem. Ali kao dopisujem se s likom s kojim sam se mečovao na Tinderu, zapratimo se na Instagramu i na kraju razgovora "Javi se ti slobodno, tu sam ja".

Vazxi.

basketball wives GIF by VH1

😌 Prema Vendijevim svedočanstvima Endrega me podseća na Anči Dabetić iz Berana sa Gazda Jezdom:

......svedoči izjava koju je Vendi dala odmah po Gazda Jezdinom ulasku na imanje.

"On je mene prvi put video u emisiji kod Minimaksa, koji mu je i davao tu lažnu nadu za mene. Sećam se da me ispred Beograđanke sačekao kako bismo se upoznali, a kasnije je dolazio gde god je čuo da se pojavljujem. Režiseru Borisu Kostovu, koji je radio spotove za mene, dao je 100.000 maraka jer je želeo da uloži u moju karijeru. Međutim, kada je video da i posle toga neću da mu dam u seksualnom smislu, Boris mu je rekao: „Nemoj da se sekiraš, znam ja ko će ti sigurno dati ono što želiš“. Tada ga je upoznao sa Andrijanom Dabetić. Ona je živela u Beranama i sećam se da joj je pred kućom asfaltirao put dugačak sedam-osam kilometara i da joj je kupio neku kožnu zelenu garnituru. Ona je čak uzela nadimak Anči jer je htela da skrati ime po ugledu na mene", rekla je Vendi, dok Anči nije ispričala svoju verziju.

Nisam se čuo par dana s onim mesom iz zamrzivača što vodimo razgovor kao informativni program RTS-a. I piše danas kako će mi biti lepo na moru, jao pa slike, jao pa provod, pa momci...sad se setio da se pita kako će mi biti kad idem na letovanje.
I kao, provukao kroz priču još, ahhh nisi iz BG-a još si Rumun. Ja reko, šta je veći hendikep? Ma, ma, ma.
Ne znam zašto održavam taj kontakt kad sam samo u hajpu da idem u nove avanture.

Nisam se čuo par dana s onim mesom iz zamrzivača što vodimo razgovor kao informativni program RTS-a. I piše danas kako će mi biti lepo na moru, jao pa slike, jao pa provod, pa momci...sad se setio da se pita kako će mi biti kad idem na letovanje.
I kao, provukao kroz priču još, ahhh nisi iz BG-a još si Rumun. Ja reko, šta je veći hendikep? Ma, ma, ma.
Ne znam zašto održavam taj kontakt kad sam samo u hajpu da idem u nove avanture.

Držite me da ga ne polomim!

2785795_dalila.gif

Sta ti bi? Otkud sad iskocio iz zamrzivaca? Zar nije zamrznut?
Sta cu ja sa Libertom ako i on iskoci iz zamrzivaca nenadano? Hmm... 🤔

Ja ne razumem šta je uopšte hteo da kaže. Gde nalazite takve debile?

Vidiš ti @Mrm kako izvređadu me onako u prolazu.

Sta ti bi? Otkud sad iskocio iz zamrzivaca? Zar nije zamrznut?
Sta cu ja sa Libertom ako i on iskoci iz zamrzivaca nenadano? Hmm... 🤔
Ne znam, mora da je baš primamljivo to meso da ispeče konačno.

Ja ne razumem šta je uopšte hteo da kaže. Gde nalazite takve debile?
Pa u katalogu žutih stranica, ovaj je kategorija modna pista.

Šta bi bilo da si iz Berana i da ti treba 7,8 km asfalta ispred kuće i zelena kožna garnitura?? :mad: :mad:

Mnogo sam besan!

Back