Dvp is good for sure.Krenuo sam citat temu i nije mi jasno zasto svi mrze bipsiće. Dobro, zbog te stigme sam i ja preso u panjseksualce, podlegao sam newagerskoj definiciji roda i spola, jbg.
Dvp is good for sure.Krenuo sam citat temu i nije mi jasno zasto svi mrze bipsiće. Dobro, zbog te stigme sam i ja preso u panjseksualce, podlegao sam newagerskoj definiciji roda i spola, jbg.
Joj bože to mi je drugim riječima tako “javi se ako baš moraš”"Javi se ti slobodno, tu sam ja".
Endrega. Užas.Ko je top: 1. Javlja se prvi 2. Plaća
I to je to. To vam je pravilo.
Ahahahahahahah, TRCXIMKo je top: 1. Javlja se prvi 2. Plaća
I to je to. To vam je pravilo.
Nisam se čuo par dana s onim mesom iz zamrzivača što vodimo razgovor kao informativni program RTS-a. I piše danas kako će mi biti lepo na moru, jao pa slike, jao pa provod, pa momci...sad se setio da se pita kako će mi biti kad idem na letovanje.
I kao, provukao kroz priču još, ahhh nisi iz BG-a još si Rumun. Ja reko, šta je veći hendikep? Ma, ma, ma.
Ne znam zašto održavam taj kontakt kad sam samo u hajpu da idem u nove avanture.
Ne znam, mora da je baš primamljivo to meso da ispeče konačno.Sta ti bi? Otkud sad iskocio iz zamrzivaca? Zar nije zamrznut?
Sta cu ja sa Libertom ako i on iskoci iz zamrzivaca nenadano? Hmm...![]()
Pa u katalogu žutih stranica, ovaj je kategorija modna pista.Ja ne razumem šta je uopšte hteo da kaže. Gde nalazite takve debile?