Ljubav, navika, panika

Sex i citiranje religije... Ordurre Bizarre.

Ja na ovu temu ne mogu da odgovorim, jer necu da se ponavljam zasto.

Al iskaču mi svako malo prijatelji koji su u paru kako se slikaju u Bodrumu, Budvi kao onako zagrljeni sa romantičnim pogledima itd. druže ok znamo da ste zajedno

Nikad nisam bio s likom bez mozga jer je meni to predooosadno.

Nikad nisam bio s likom bez mozga jer je meni to predooosadno.
Pa ovo i jeste trajalo kratko, dok sam ukapirala sa kim imam posla. 😂
Samo, moram da priznam, dobro se ljubi. Strastveno. Bar neki plusic sem izgleda. 😉

Ja svoje bivše sreo tik ispred firme ( u istom danu) i to posle xy godina, nije bio lep osećaj iako sam se sa obojicom rastao u ok odnosima. Više mi je bilo neprijatno kada sam sreo jednu osobu sa kojom sam imao samo seks ali ispao je žešći kreten nakon toga tako da je opravdano. Samo jednog "bivšeg" imam na Instagramu iako smo bili u nedefinisanom odnosu ali smo se spontano sreli na rođendanu i razrešili sve, sada smo na ćao -ćao.

Ako je moguce, uvek je bolje i lepse da ostanes u korektnim odnosima sa bivsim. Nema stresa, nema frke, samo imas jos neku osobu od poverenja sa kojom mozes razmeniti i dobru i losu vest. Nisu svi raskidi takvi, zavisi od osobe do osobe, ali treba nastojati da se ostvari takav status osobe od poverenja. Lekovito je za obe strane.

Slažem se sa libertom, i meni ne bio veći neugodnjak sresti tako neke hookups nego bivše momke. Nijedan moj raskid veze nije bio propraćen tim nekim dramama, s nekima sam u kontaktu i dalje, s nekima i ne, ali bar sa moje strane je pušteno da se odvije kako se odvije, niti sam bežao od nekoga, niti sam forsirao održavanje kontakta.

Kad budem za vezu biću full u tome, za sad me i dalje samo afere vozaju. 😎
Opet, ako nisi u gej svetu ne znaš koliko je teško naći vezu, tako da ja se ne opterećujem time već verujem da će se pojaviti u datom trenutku kad treba. Ništa više ne forsiram. A do tad uživam u single životu.
Uostalom, ja delim stvari koliko želim tako da nema potrebe da mi dodaješ to “što mi to treba da znamo?” zvučiš sad kao Djudja koja se grozila bilo kakve podele intimnog života. Neke stvari nisu za ženske uši pa preskoči, poz. 😘
Istina, prave stvari se desavaju kada se najmanje nadamo 😉

Ja kakav sam, da se meni desio turbulentan raskid, pozeleo bih da unakazim bivseg toliko do te mere da dobijem zabranu prilaska. Ali opet znam da mi ne treba to, i onda bih razmislio dvaput i samo bih bezao od te osobe da ga vise nikad ne vidim. Sta cu, tesko sam zlopamtilo.
Mozda nemam "lopte" za uraditi tako nesto, ali to sve izlazi iz mene.

Pricao sam o tome u situaciji kad se zaljubis u strejt frenda pa te odbaci kao govno samo zato sto si gej.

Ja kakav sam, da se meni desio turbulentan raskid, pozeleo bih da unakazim bivseg toliko do te mere da dobijem zabranu prilaska. Ali opet znam da mi ne treba to, i onda bih razmislio dvaput i samo bih bezao od te osobe da ga vise nikad ne vidim. Sta cu, tesko sam zlopamtilo.
Mozda nemam "lopte" za uraditi tako nesto, ali to sve izlazi iz mene.

Pricao sam o tome u situaciji kad se zaljubis u strejt frenda pa te odbaci kao govno samo zato sto si gej.
Lignjo, mogu da razumem tvoju frustraciju zbog odbacivanja, ali bi morao da porazmislis o tome sto si napisao da si tesko zlopamtilo. To, kao prvo, nije dobro za tebe samog, a kako li je tek tom muceniku na koga si stavio pik. Pokusaj da taj negativan osecaj prevazidjes i da ga kanalises na neki pozitivniji nacin ili da jednostavno ne razmisljas vise o toj osobi, ako je ikako moguce.

Last edited:
Ma ne daj bože da smo ostali malo fokusirani na lijepu ljubavnu gej situaciju maločas napisanu, odmah smo morali prijeći na unakaživanje i negativu.

Zatvorit ću vrata za sobom.

Back