Lignjoslav
Ekspert
Oprostite, upao sam u pogresnom trenutku.
Ma idi do kraja, stavi mu telo u formalin i imaćeš ga uvek pored sebe.Ja kakav sam, da se meni desio turbulentan raskid, pozeleo bih da unakazim bivseg toliko do te mere da dobijem zabranu prilaska.
Ajde sad da proslavimo ovo!Ništa drugari, ja sam zvanično zaljubljen do ušijuzaista je tačna ona "ljubav dođe kad se najmanje nadaš", ali neverovatno koliko je istina!
Bolje da ja budem striptizeta uz Gimme More od Britney Spears. Ta pesma budi u meni dominantnu striptizetu.Ajde sad da proslavimo ovo!
Lignjo, aj ti poručimo stripera za rođendan?
Pa to je fenomenalan izbor pesme!!! Znači power bttm korOgrafija te zanima?Bolje da ja budem striptizeta uz Gimme More od Britney Spears. Ta pesma budi u meni dominantnu striptizetu.
Doco, ako je obostrana ljubav, pozdravljam iz sveg srca.Ništa drugari, ja sam zvanično zaljubljen do ušijuzaista je tačna ona "ljubav dođe kad se najmanje nadaš", ali neverovatno koliko je istina!
Popio sam pola litre vina u vozu do kuće, já već slavimAjde sad da proslavimo ovo!
Lignjo, aj ti poručimo stripera za rođendan?
Tako je, ili onaj deo u filmu Hustlers gde Jlo igra striptiz, jos se cak Gimme More pojavljuje i u tom filmu.Pa to je fenomenalan izbor pesme!!! Znači power bttm korOgrafija te zanima?
Lignjo, ti imas previse znanja o pesmama, spotovima, filmovima, likovima, citatima i tekstovima pesama, sto je za svaku hvalu, a u stvarnom zivotu premalo.Tako je, ili onaj deo u filmu Hustlers gde Jlo igra striptiz, jos se cak Gimme More pojavljuje i u tom filmu.
Bojim se da te je uhvatila Euforija.Popio sam pola litre vina u vozu do kuće, já već slavim
@Mala toliko je obostrano da shvatam da me je svaki momak pre ovog lagao!![]()
Imam fotografsko pamcenje.Lignjo, ti imas previse znanja o pesmama, spotovima, filmovima, likovima, citatima i tekstovima pesama, sto je za svaku hvalu, a u stvarnom zivotu premalo.
Da li je to realno?
Liturgijski obredi.Kakve nas muke danas muče?
Oooo znači ponovo ste krenuli na misu?Liturgijski obredi.
Tema: uskrsnuće
Moja svaka zaljubljenost je bila takva!Evo i ja da se pohvalim da sam zaljubljen do usiju, doduse nesrecno, ali i to je nesto![]()
Detalji?Evo i ja da se pohvalim da sam zaljubljen do usiju, doduse nesrecno, ali i to je nesto![]()