Ne zalazim mnogo u ovu temu, s vremena na vreme pogledam šta ste napisali i interesantan mi je taj stav da je biti prevaren il nevera, skoro pa sigurna stvar u svakoj vezi. Ne kažem da svako ovde tako razmišlja ali sam par postova pročitao sa takvim stavom i prosto mi je čudno da ne mislite da postoji zdrava veza zdrav odnos bez prevare. Ja sam u takvom braku, i da nije bila takva veza ne bih ni bio u braku. Ne postoji šansa da ću prevariti svoju ženu. Daleko od toga da iskušenja nisu tu svaki dan, ali ako ja ne želim da je prevarim to se onda nikada neće ni dogoditi. I naravno, nemam želju za tim. Tako isto i ona razmišlja. Odnos nam se bazira na apsolutnom poverenju i 100 odsto direktnošću. Smeta ti nešto? Reci, i rešićemo. Svađa ima uvek ali se reše jako brzo. Nikakva prevara, nikakav razvod ne dolazi u obzir.
Naš odnos nije savršen ali težimo ka tome da bude zdrav a ne savršen. Savršenost ne postoji...
Što se tiče teme poliigamije to je čista farsa koja kad tad pukne i uglavnom svi budu povređeni osim onih ljudi koji su zaista emotivno distancirani i ništa ih ne dotiče ali takvi su retki.
Naš odnos nije savršen ali težimo ka tome da bude zdrav a ne savršen. Savršenost ne postoji...
Što se tiče teme poliigamije to je čista farsa koja kad tad pukne i uglavnom svi budu povređeni osim onih ljudi koji su zaista emotivno distancirani i ništa ih ne dotiče ali takvi su retki.