Ljubav, navika, panika

Do sada u životu sam imao samo dve zaljubljenosti i obe se nisu ostvarile. Ako se vodim rečenicom tri put Bog pomaže i tri puta po naški je onda se nadam da će treća biti ostvarena.

Oženio se Dankan Lorens (29) američkim kompozitorom i tekstopiscem Džordanom Garfildom (32). Zajedno su pisali ovogodišnju holandsku pesmu za Evroviziju. Ceremonija je održana u Häringe dvorcu u okolini Stokholma.​

A32Q8uC.jpg

CL0pkWZ.jpg

Eto i njih ljudi da pitaju jeste li u krvnom srodstvu. :LOL:

Zaljubljenost je lagani povetarac za pravu duboku istinsku ljubav koja kao tajfun rusi sve barijere pred sobom.
Neostvarene ljubavi su deo nasih zivota, nekada ih prebrodimo lako, nekada malo manje lako, ali uvek pocinju sa nadom i verom da ce se ostvariti.
Prave punokrvne zivotne ljubavi se desavaju jednom, dva, tri puta u zivotu. Neverujem da imamo vise prilika od Boga datih. Kada jedna takva ljubav naidje, treba je zgrabiti, priviti uz nedra i ne dati nikome da se mesa. Jer, samo se ti pitas u tom trenu, ti i tvoja voljena osoba, centar tvog sveta, najdivnije bice na celoj planeti i sire.
Razmisljam, kako je lepo biti neciji centar sveta, necije srce, necija dusa. Neprocenjivo.

Evo jednog pitanja za diskusiju kojeg mislim da se do sad još nismo dotakli ovdje ili smo samo površno - nevjera.
Zanima me mišljenje kolega/ica forumaša/ica o sljedećem:

- Biste li oprostili nevjeru i pod kojim uvjetima/u kojim situacijama? Mislite li da, ukoliko je nekome prevara oproštena, da će kad tad to ponovno učiniti? Može li odnos, ukoliko se nastavi dalje, nakon prevare ikad više biti isti?
- Jeste li ikad bili u situaciji da ste prevareni?
- Jeste li vi ikad prevarili?
- Je li vjernost, pogotovo u LGBT svijetu, danas maltene utopija?

Nisam bio neveran, nisam bio prevaren, ne bih oprostio. A ovo poslednje pitanje ne znam iskreno, čuo sam za brdo prevara, možda i jeste utopija lol

Nisam bio neveran, nisam bio prevare. ( da to znam) ali znam da se dečko tadašnji dopisivao sa drugim likom i to sam mu zamerio, nedugo posle smo i raskinuli ali to nije bio razlog. Ne znam ako se dopisivanje računa kao neki vid prevare.. I ja sam se dopisivao pri kraju veze pred raskid. Ne znam da li bih oprostio, jer mogu čak i da razumem fizičku prevaru - donekle
.. ali emotivna mnogo više boli. Opet iskreno, iako bih oprostio ili prešao preko neke avanture ili eksperimenta znam da bi me uvek kopkalo da li će opet nekada i mislim da je tu ono put bez povratka. Kada se jednom naruši poverenje gotovo. Okej mi je da zajedno odlučimo da možda želimo da probamo nešto drugačije , da budemo otvoreniji.. ne u smislu svako sa svakim nego recimo u seksualnom smsilu treća osoba kao u dogovoru bi mi to bilo ok. Vernost danas težak pojam.. ne samo u LGBT svetu već i u hetero odnosima. Mnogo odricanja ,žrtve, kompromisa.. Čini mi se da je malo onih vernih danas, neki varaju iz radoznalosti, zabave, neki vole a neki da "osveže" brakove i ucvale veze od po 10 godina. Kako god da okreneš opravdanje za prevaru ne postoji ali uvek će svako pripisati onom drugom zašto je nešto uradio. Po meni je kukavički ne suočiti se..

Nisam bio neveran, nisam bio prevaren, ne bih oprostio. A ovo poslednje pitanje ne znam iskreno, čuo sam za brdo prevara, možda i jeste utopija lol
Ovo u danasnje vreme zvuci kao utopija.
Ako ti tako kazes, onda je tako.

Back