Offtopic

Statua Merilin Monro u Čikagu štiti i od kiše i od sunca.

1PwK4VT.jpg

WQcGqdn.jpg

Pa pročitaj, zato sam i ostavio link.

To je problem sa EU, što oni koji su ranije stekli određene privilegije, mogu da ucenjuju novije članove i postavljaju im uslove koje možda ni sami nisu prošli. Bolje ili svima odobriti Šengen ili ga skroz ukinuti ako se već smatra da ne funkcioniše kako treba.

Inače da, na otvaranju svetskog prvenstva u Atlerici u subotu je između ostalih pevala Péter -Szabó Szilvia, nekadšnja članica benda NOX (Mađarska 2005 Evrovizija).. Jako lepo je zvučalo i izgledalo uživo... 😊👍
Režimska pevaljka.. 🤭

Last edited:
Polozaj Srbije je specifican zbog Kosova. Ujedno i sizofren, zbog toga sto nam je Rusija vise puta izasla u susret po tom pitanju (blokade Kosova za razne institucije), a Ukrajina sa druge strane deli nasu sudbinu, anektirane teritorije. Jeste da smo kandidat i je zvanicna politika pracenje EU (bar zvanicna), ali cinjenica je da je nasa pozicija ovde mnogo osetljivija od pozicije neke Ceske, Slovenije itd.

I svi uvode sankcije zarad nekih svojih racunica, a od Rusa nemaju nikakav interes, dok od zapada imaju. Mi smo svojom politikom doveli do toga da se ganjamo sa obe strane.

I ne mislim da je neuvodjenje zbog pritiska desnicara. Verovatno postoji neka druga kombinatorika, oni su i onako rent-a-desnicari.

Back