Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Setimo se da je ovaj nastup koštao nekoliko hiljada evra.

Verovatno jer je ovo koštalo 98% te cene lol

• Haha
Reactions: FFM
Pa za animacije na ekranima je sigurno platila 7-8 000, ako ne i vise. To nije nimalo jeftino. Zigman joj je takodje naplatio bar 3-4 000 za kostim. Kad se dosta toga sabere nije nemoguće doći do 30.000

Pa dobro, i treba da ulože neka sredstva u nastup, čak i ako nemaju šanse za pobedu. Većini treba cilj da bude odlazak na Evroviziju i shodno tome i da se ponašaju, naravno u skladu sa svojim mogućnostima. Ako ne odu, opet mogu da postanu hit ovde i da im se na kraju isplati. Nekima učešće na PZE može biti vrhunac karijere i bez odlaska na ESC.

A dobro, Sara ima i dosta partnerstava od kojih zarađuje + Bassivity iza sebe, tako da za mjesec dana, dva, neće ni osjetiti potrošeno

Ma njoj je ovo super. Dobila je simpatije ljudi koji su bili ravnodušni, neke hejtere je "naterala" da je pohvale, pokazala se kao preozbiljan performer sa ovim nastupom, uz to sprema album tako da ima dosta dobrih stvari koje će joj doneti PZE. Ostaje žal što nećemo videti Muškarčinu na sceni u Torinu gde bi uložila sigurno duplo više svega, aliii šta je tu je.

Evo predlog, da se od sledeće godine pobedniku našeg NF dodeljuje doživotno besplatno zdravstveno osiguranje na teret RFZO, koji bi bio i glavni sponzor festivala.

Mislim videlo se sinoć da niko od njih nije osiguran, ovo će im sigurno biti motivacija.

Pa Sari niko ne brani da se vrati na pze, samo je pitanje da li ona ti hoce. Ja bih voleo sledece godine da vidim jos vise poznatih pevaca

• Like
Reactions: FFM
To je do selekcione komisije, ne znam ko je bio u njoj ali definitivno nisu uradili posao kako treba. Ne može me niko ubediti da je Lukas prošao zbog kvaliteta pesme a ne zato što je Lukas. Ili da je recimo Sofronijević upao jer mu je pesma baš taj materijal za ESC, a ne jer je Sofronijević.

Meni Chegi stvarno bio najgori (uz Rocher i Sofronijevića). A, ovo za Gift i žiri mi nije nerazumljivo. Meni bili u top3 u svom polufinalu.
Ukusi se očigledno razlikuju - ja se svake godine iznenadim šta sve ljudima bude lepo i zabavno. Zato i nemam problem sa većim brojem pesama.
Meni Bane bio posle nastupa u top 5 ukupno, pre nastupa u top 10 u svom polufinalu, a ovde zamalo nulica. Eto, neki ljudi (očigledno nemali broj) vole i Chegija.
Hiljadu cvetova.

Meni Chegi stvarno bio najgori (uz Rocher i Sofronijevića). A, ovo za Gift i žiri mi nije nerazumljivo. Meni bili u top3 u svom polufinalu.
Ukusi se očigledno razlikuju - ja se svake godine iznenadim šta sve ljudima bude lepo i zabavno. Zato i nemam problem sa većim brojem pesama.
Meni Bane bio posle nastupa u top 5 ukupno, pre nastupa u top 10 u svom polufinalu, a ovde zamalo nulica. Eto, neki ljudi (očigledno nemali broj) vole i Chegija.
Hiljadu cvetova.
Slazem se da su ukusi razliciti, ali zaista smatram da ako je vec RTS hteo raznolikost zanrova na takmicenju i zbog toga ponudio ovoliki broj pesama, onda moralo da bude mesta i za tip pesme Devojke sa plamenom u ocima.
Mislim da je ta pesma, ma da li je voleo ili ne, jedina bila uz koju mozes da skaces eto tek tako, bez razloga:ROFLMAO:

– Otišla grupa Konstrukcija, ne sviđa mi se pesma, da sam ja prao noge možda bih pobedio. Ne sviđa mi se pobednička pesma, bilo je mnogo boljih pesama. Ja sam mislio da treba neki spektakl. Hteo sam da napravim nešto svetski za svoju zemlju ali nisam uspeo.

Na pitanje da li će se opet prijaviti za učešće za izbor za pesmu Evrovizije folker je odgovorio rekao:

– Samo što nisam.
Bogu hvala pa ovaj grandovsko-pinkovski polusvet polako odlazi u istoriju. Nisam iznenađen jer je ovo taj rečnik koji njima priliči i koji koriste. Sirova boranija

Back