Lignjoslav
Ekspert
Molim lepo.Olivera joj je juce cestitala, bio snimak u Dnevnniu, rekla da ce RTS uraditi sve da nastup u Torunu bude kako dolikuje![]()
Molim lepo.Olivera joj je juce cestitala, bio snimak u Dnevnniu, rekla da ce RTS uraditi sve da nastup u Torunu bude kako dolikuje![]()
Slazem se da su ukusi razliciti, ali zaista smatram da ako je vec RTS hteo raznolikost zanrova na takmicenju i zbog toga ponudio ovoliki broj pesama, onda moralo da bude mesta i za tip pesme Devojke sa plamenom u ocima.Meni Chegi stvarno bio najgori (uz Rocher i Sofronijevića). A, ovo za Gift i žiri mi nije nerazumljivo. Meni bili u top3 u svom polufinalu.
Ukusi se očigledno razlikuju - ja se svake godine iznenadim šta sve ljudima bude lepo i zabavno. Zato i nemam problem sa većim brojem pesama.
Meni Bane bio posle nastupa u top 5 ukupno, pre nastupa u top 10 u svom polufinalu, a ovde zamalo nulica. Eto, neki ljudi (očigledno nemali broj) vole i Chegija.
Hiljadu cvetova.
Bogu hvala pa ovaj grandovsko-pinkovski polusvet polako odlazi u istoriju. Nisam iznenađen jer je ovo taj rečnik koji njima priliči i koji koriste. Sirova boranija– Otišla grupa Konstrukcija, ne sviđa mi se pesma, da sam ja prao noge možda bih pobedio. Ne sviđa mi se pobednička pesma, bilo je mnogo boljih pesama. Ja sam mislio da treba neki spektakl. Hteo sam da napravim nešto svetski za svoju zemlju ali nisam uspeo.
Na pitanje da li će se opet prijaviti za učešće za izbor za pesmu Evrovizije folker je odgovorio rekao:
– Samo što nisam.