Šta trenutno slušate?

Ma kakva sprdnja, Norvezani iste te godine u ponudi imali Icebreaker i Afterglow.
Ali definitivno je sunovrat Danske poceo kada ova pesma nije pobedila.

Ma kakva sprdnja, Norvezani iste te godine u ponudi imali Icebreaker i Afterglow.
pobednik ispao u polufinalu, a "Afterglow" bi se takođe mučio za finale. Takve pesme bi danas na NMGPu jedva prolazile u finale.

Nije do pesme nego do pevacice i njenog nesigurnog izvodjenja zbog bipolarnog poremecaja. Znaci sve vreme je bila u fazonu "ajde vise da odradim ovo i da bezim kuci", a posle se ubila placuci sto nije prosla...

To sto Evropa nema ukusa ne znaci da te pesme nisu fenomenalne.
nzm obe su mi prilično standardne, ništa vau

"Icebreaker" mi se činio kao bazičnija verzija "I Feed You My Love", koja mi je jedna od najboljih Norveških pesama ikada.

2016. stvarno jedna od najjačih godina ikada, nikad neću prežaliti što je "Play" ispušio za finale (i to poslednji u polufinalu💀). Doduše jeste Juri malo usro nastup...

Juri je u oba pokusaja bio potcenjen, meni je i "Magus melanhoolia" top i bas mi je zao sto nije otisao na ESC tad

^ Najbolja njihova definitivno 😍 ja se u zadnje vrijeme uhvatim kako pjevušim ovu, ne znam zašto:

Apropo Icebreaker/Afterglow, sve je to šbbkbb ali ja sam prilično uvjeren da bi Afterglow bila itekako siguran finalist. Svidjela bi se Europi ta magija u pjesmi

Meni je jedna od najboljih, iskreno većina im je sjajna, samim tim i ne shvatam niz baš loših rezultata koji su imali na FSC-u.

Back