Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa mislim da se samo JK od svih tu navedenih nije spomenula u kontekstu Evrovizije kao potencijalni predstavnik u ovoj temi 😁
Otkad sam čuo onu La Bombu što je slala Sloveniji nadam se da će tako i ostati.

La Bombu je sad konačno i stavila na album, ali ona se razlikuje od te prvobitne verzije koju je slala Sloveniji.

• Like
Reactions: FFM
Ma sve i da je ta pesma najbolja na svetu, nema ona kapacitet da izvede to a da izgleda ok
Mislim da nije nemoguće napraviti pesmu za nju koja može da zvuči dobro uživo - napravi se ludilo od koreografije oko nje i neka nenormalna bina i efekti (iz Telekomovog džepa), ali s obzirom na to da je sada izbacila 2 albuma bez ijednog hita (eventualno ovo sa Micy P, ali slaba vajda) mislim da se to neće uskoro desiti.

Ne znam, ja sam utiska da se i spremi nastup i sve oko nje da grmi, ona ne bi bila u stanju ni taj minimum da odradi kako treba.

Otkazan koncert Breskvice u Vranju koji je večeras trebao da se održi u okviru "Dana Vranja", jer se kod građana stvorila negativna klima, kao i na društvenim mrežama, pa ne žele da dovedu turističku manifestaciju u negativni kontekst i da zbog reakcije građana stvore negativnu atmosferu. Inače, sinoć je tamo nastupio Princ. Ništa, onda da otpišemo Breskvicu i za PZE.

Bilo bi lepo videti Ivanu Jordan ponovo na nacionalnom izboru 💙

To mora da zbog one izjaveDraško Stanivuković iz Banja Luke da sto ti pevaci stetni .
rada-vasic-vasic-rada.gif

Ovaj vepar skroz desno dole opasno zagađuje medijski prostor. Opasno.
sere mi se od tih "boraca za prave vrednosti" koji glorifikuju korišćenje steroida

To mora da zbog one izjaveDraško Stanivuković iz Banja Luke da sto ti pevaci stetni .
Mislim da šansa tu postoji istina da jeste ono što pričaš Drašku o

Status
Not open for further replies.
Back