Biće nerešeno 14.5 : 14.5Sad čekam da Cher izgubi jer Avići je iz modernog doba.
Bilo je napeto, a onda je krenulo glasanje xDjako blizu xD
Pa šta znam. Nekako mi je bilo logično da postavim pravilo da svaka ocena mora da bude zastupljena bar jednom.Meni je jedino bzvz da moram dati 1 pesmi koja to ne zaslužuje, mada imam kandidata (iako mi realno nije baš za 1, ali ako mora, šta ću).
Meni se ovakav sistem dopada i sećam se da si pisao na temi Pravilnik o sličnoj varijanti za FSC. U dva, ili tri navrata sam na temama pisao da bih voleo da probamo da barem jedan FSC odigramo sa takvim pravilima.Glasa se za svaku pesmu (osim svoje) dajući poene od 1 do 5. Svaki poen (od 1 do 5) mora da bude zastupljen bar jednom, ali ne više od četiri puta, kako bismo izbegli da neko namerno gomilu pesama oceni sa 1 poenom. U slučaju nerešenog rezultata, gleda se koja je pesma dobila više petica, pa četvorki, itd.
Još jedan vrlo jak duel iz kojeg kao pobednik izlazi Ro97 i njegovi predstavnici Poets of the Fall. Petra i Bena očekuje borba za finale kroz Drugu šansu.View attachment 9499