Offtopic

@cinque Jel' ovo realno?
Znam da tamo imaju saune, i da se pridoslice moraju upoznati sa prirodnim bogatstvima i lepotama zemlje Svedske 😉, ali ipak je to too much za ove zene.🙁

Ako si došao u jednu zemlju da živiš onda poštuj tu zemlju i njen način života. Iako je ova nazovi profesorka za psihijatriju, po meni ništa nisu bolje ni ove zakamuflirane.

Ja sam pre par dana, dok sam išao na posao i prolazio kroz park, naišao na grupu od pet muškaraca koji klanjaju. Razastrli neke ćilime i klanjaju. Naravno da sam odmah zvao policiju

Akcija i reakcija, što više budu uvozili arapa i muslimana koji ne mogu da se integrišu u društvo to će biti više ekstremista poput ove žene.

Ne opravdavam je, naprotiv. Samo treba nazvati stvari pravim imenom.

Zakamuflirane???

Policija za klanjanje???

Ovo je... 😬🤐

Znate vi kako će ova monstrumčina u Švedskoj da prođe??

Tamo nema milosti za ovako nešto..

Ok je da se prilagode i postuju zakone, obicaje i zivot u novoj zemlji, ali kada se zna da su patrijahalno odgojene, ne mozes ocekivati da bas sve prihvate, narocito da su sexualno osvescene kao Svedjanke. Ipak one, kada se vrate kuci, i dalje zive sa svojim patrijahalnim muzem ili porodicom.
Ovakvo ponasanje profesorke bi i mene iziritiralo, bez obzira da li bih ja odgovorila na pitanje.

Ne razumem to kako zvati policiju ako neko obavlja religijsku praksu u vidu molitve? Nije da imaju sektaške obrede, već odrađuju na način koji je shodno zvaničnoj religiji. Pa i ja sam na aerodromu u Beogradu isto video pa niko se nije cimao oko toga. Suludo, to nikog ne povređuje osim ljudi koji su osetljivi na ono što ne pripada našoj religiji. Kao kad bi neko sad u Turskoj uhapsio nekog od našeg kad odrađuje naš ritual moljenja i prekrštavanja rukom, samo što se ne koristi tepih u tom smislu.

Koji je prekršaj zbog koga si zvao policiju?

Da li je dečiji park mesto za upražnjavanje verskih rituala? Ako im je do molitve mogli su da odu u džamiju. Ja kao hrišćanin kad imam potrebu za molitvom odem u crkvu, a ne u park.

Policija je došla jako brzo, pretpostavljam da ih je zvao neko pre mene jer je park bio pun dece, i pisali su im neke prijave. Vrv za kršenje javnog reda. Ja poštujem svačiju slobodu izbora, ali neki red se mora znati.

Uvozili Arapa i muslimana??

Auuu..

😬🤐
znam više incidenta sa migrantima u Beogradu, lično

naravno velika većina njih su normalni i ne prave probleme, ali dovoljno je par njih problematičnih da izazovu ovakvu reakciju kod prosečne Karen

Akcija i reakcija, što više budu uvozili arapa i muslimana koji ne mogu da se integrišu u društvo to će biti više ekstremista poput ove žene.
Pa i mi "uvozimo" Indijce da nam voze gradski prevoz, jer su naši vozači pobegli u Nemačku.

Nisam ni sigurna da su baš Indijci, možda su Pakistanci ili Bangladešani.
A čak i da jesu iz Indije, i među njima ima dosta muslimana...
Sutra neko treba da maltretira njihove žene?

Back