Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Tragedija je kakva nam je muzicka scena. Trenutno i ako izadje neki hit koji traje 20 dana je neka preradjevina bugarska ili albanska. Mi nemamo vise sopstevno kvalitetno stvaralastvo.

Pa to je tako sada u celom svetu, samo sto mi imamo albanski i bugarski element a ovi osamdesete i devedesete. Retko ko je danas originalan.

Tragedija je kakva nam je muzicka scena. Trenutno i ako izadje neki hit koji traje 20 dana je neka preradjevina bugarska ili albanska. Mi nemamo vise sopstevno kvalitetno stvaralastvo.
Netacno. Ima i dalje hitova koji traju ali takve pesme su redje naravno.

Luka Rajić, tam, Iva Lorens...
Pa neka se prijave sa evrovizičnom i konkurentnom pesmom i neka je izvedu uživo valjano i može ispasti kul. Ok je videti i neko novo lice ako ima na umu da se prijavljuje za PZE a ne lokalnu kreativnu radionicu, a bilo bi dobro imati i više poznatih i dobrih vokala na takmičenju.

Šta je evrovizična pesma?

Da li je Slovenija 2019. takva pesma na primer?

Jeste, iako ne po mom ukusu.

A da li je svaka pesma koja dospe na ESC evrovizična?

Nije, ali bi bilo lepo da jeste ako mene pitaš.

• Wow
Reactions: Mrm
Moje mišljenje je da ima kvalitetnih muških vokala, ali nema pesama i popularnosti!

Pa i te retro zvezde da su sada poceli bili bi tezgarosi. Danas nista bez turbo trepa. A plus je hiperprodukcija, ne ulaze se vise u coveka nego u pesmu. Do juce niko nije ni imao albume vec hitove trending mesec dana, sad su kao vaskrsli sa albumima.

Status
Not open for further replies.
Back