Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
BNL svakako nije muzičko remek delo, ali je u kombinaciji sa harizmom Bojane Stamenov u tom momentu bio pun pogodak. Način na koji je ona to izvela, onaj uzdah olakšanja i radosti nakon prelaza i puna dvorana koja doalovno vrišti u tom trenutku je nešto što tom nastupu daje epitet jednog od najboljih srpskih evrovizijskih nastupa ikada. Bojana je u Beču bila jedno od pet najpopularnijih imena na toj Evroviziji, stalno je davala intervjue, nastupala na tim nekim zabavama. Jednostavno bili smo zapaženi, nevezano za krajnji rezultat. Joksi je u Bakuu bio treći, njegova pesma je daleko ozbiljnija i kvalitetnija, ali on prosto nikome nije bio interesantan u tom nekom ne muzičkom smislu (osim nama samima).

Mene i dan danas prođu trnci kad pogledam taj Bojanin nastup iz Beča i publiku koja je u ekstazi uz nju, dok sam na NLJS potpuno ravnodušan.

I da, Uraganke su u Amsterdamu bile fenomenalne

Kod BNL volim samo onaj deo pesme kad popizdi i krene da urla “uoooooooouooo oououoooooooouoooooouu”.
Joksa onako, nebitan kao esc pojava al super za postizanje rezultata, e tu nas žiri voli.

Bas sam nesto slusao Bokicine bluz sesije i prometio sam da je sada samo jedna od dobrih bluz pevacica, a nekada je bila srpska Areta. Ako na pze otpevusi tako neki bluzic bojim se da to nece dobro da se zavrsi.

To bi bio srpski bluz, nešto vanvremenski.

Ja se ne bih žalio da vidim bolju verziju ovakve pesme na PzEu (inače svaki put otkucam Beovizija i izbrišem)

Meni je Halo bila fina, ali nekako ne mogu da zamislim da se nešto poput toga jače probije. Recimo, krivo mi je što se Jana Šušteršič na Beo 2019. pojavila sa polovično pristojnom pesmom. Poslednja trećina pesme skroz moćna i odlična, a prve dve prošle u nekakvom iščekivanju, sa skoro mjaukanjem u početku (nipošto ne umanjujem njene vokalne sposobnosti, već mi je tako delovalo).

• Like
Reactions: FFM
Seste Gobović objavile novu pesmu "Hoću da pevam", a aranžman uradio Mare. Spot snimile na Avali. Možda tako nešto ljubavno, razdragano i opuštajuće da šaljemo u Malme :)

Meni je Halo bila fina, ali nekako ne mogu da zamislim da se nešto poput toga jače probije. Recimo, krivo mi je što se Jana Šušteršič na Beo 2019. pojavila sa polovično pristojnom pesmom. Poslednja trećina pesme skroz moćna i odlična, a prve dve prošle u nekakvom iščekivanju, sa skoro mjaukanjem u početku (nipošto ne umanjujem njene vokalne sposobnosti, već mi je tako delovalo).
Da Jana je baš išla sa bazičnom idejom evrovizijske balade, delovalo je baš reciklirano.

Status
Not open for further replies.
Back