Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa tako je označen na Twitteru, nisam ga ja proglasio takvim nalogom. Verovatno jer deli sve i svašta.

A neko ja pisao na tviteru i da ce Sara Jo opet ici na PZE.

Znaci repriza PZE22 moze biti.

Pa da, vrlo moguće da će biti i Sara Jo i Zorja, samo što će vjerovatno biti još i Breskvica. I možda još neko sa estrade ako se prijavi. Od te tri naravno volio bih najviše da Sara Jo ode, Breskvica se može prijaviti opet jer bi joj to bio prvi put, ali čut ćemo pjesme.

Teodora Džehverović će 2025. Možda i Milica P. tada odluči da se prijavi. 🙈

Planira i Buc Kesidi da se prijavi
ne verujem da će Buč i Iva Lorens u istoj godini, deo su istog produkcijskog tima.

veće šanse polažem da se Iva prijavi.

Sara Jo, Zorja, Breskvica, Tea Dž su imena koja se uvek vrte u medijima pa na kraju ništa, tako da je primereno da se malo smanji lopta oko toga.

Sećam se kad se prošle godine vrteo Šerif i onaj nenormalan spisak koji je neko smestio Kristalnoj kugli, svašta se priča...

Da se nadovežem na diskusiju oko ''tamnih vilajeta'' u našoj evrovizijskoj istoriji, bilo mi je zanimljivo čitati vas...
Za mene tamni vilajet jedino može biti period koji obuhvata 2013. i 2014. godinu, tad sam bio doduše klinac i ne toliko zagrižen fan pa mi i nije toliko teško palo ali sad bi mi već bilo užasno frustrirajuće gledati dva uzastopna finala bez Srbije, pri tom mi ništa ne znači to što smo imali onaj nesrećni Beosong jer trud nije urodio plodom a već iduće godine se brže-bolje povukli.

Moje 3 su bukvalno imale finale u ruci, sve im je išlo u prilog - skoro sve ex-yu zemlje u istom polufinalu, jadnjikava konkurencija i zatvarale su veče što je najbitnija stavka a onda se pojave u onim blamantnim keceljama i portiklama te tako prokockaju svaku šansu za prolaz... Samo da su zadržale prvobitne kostime bila bi jasna simbolika pjesme i onima koji ne razumiju naš jezik (anđeo s lijeve, đavo s desne strane i u sredini zbunjena djevojka) a ovako ljudi nisu imali predstavu o čemu se radi i ko tu koga, definitivno naše najzaslužnije ispadanje i najveći poraz srpske delegacije!

U vezi sa godinama koje su uslijedile, svaka godina u kojoj se nađemo u finalu meni ne može biti mračna bez obzira kolika je bila zainteresovanost gledalaca i da li je bilo domaćeg festivala ili ne, pa čak i Tijanino ispadanje mi nije bilo tragično jer u svakom momentu mogu pogledati njen polufinalni nastup a da me nije blam (iako je vokalno doduše bila tanka, sve ostalo je bilo na mjestu), što za njene prethodnice ispadačice ne mogu reći. :censored:

dobro Zorja je definitivno najrealnija od 4 navedenih

Sara Jo bi do sada sigurno krenula da hajpuje kao što je prošli put već u avgust 2021. počela da pravi pomamu

Sara Jo je rekla u amidziju da se nece prijavljivati, a pre toga se twitovalo da hoce. Ne znam od kad je taj twit sto omikron pominje, da li je doslo do promene plana

dobro Zorja je definitivno najrealnija od 4 navedenih

Sara Jo bi do sada sigurno krenula da hajpuje kao što je prošli put već u avgust 2021. počela da pravi pomamu
Pa prosli put je bila druga. Sad hoce pobedu.

Napravila bi Sara opet hajp i verovatno bi pobedila najlaganije.

Ono što sam do sad ukapirao je da srpski evrofanovi glasaju možda i više od običnih gledalaca, tako je Luke i pobedio. To nije bio slučaj samo 2022. jer je Konstrakta celu naciju omađijala i glasali su čak i oni koji ne bi inače glasali, a pritom je i dosta evrofanova prešlo u #teamkonstrakta nakon polufinala. To će teško da se desi opet, tako da verujem da bi Sara mogla da pobedi i protiv neke veće mainstream zvezde, a hajp bi napravila bilo koje godine.

Što se mene tiče neka sačeka kad bude spremna, kad bude imala pravu pesmu i kad bude imala motivaciju, bolje tako nego da forsira samu sebe.

Dolaze nove nade. Mislim da ni na PZE24 verovatno ne bi pobedila a kamoli kasnije.

Ne bih se složio lol, ove godina je bila takva situacija da popularnijih izvođača nije bilo, Sara bi se tu već svakako istakla i napravila hajp samim tim što učestvuje. Sa muškarčinom bi na ovogodišnjem PZE-u najlaganije pobedila, isto važi i za Zorju čak.

Status
Not open for further replies.
Back