Glas odavno nije bitan. Milion puta smo rekli OVO NIJE THE VOICE ILI X FACTOR.Bkv najgore mesto u poslednjih 30 godina 24...ali nije to on je imao neartikulisane neke pokrete i u nastupu a da ne pominjem saputanje, glas je najbitniji
Super, aj' mi reci molim te koje su mesto bile Moje 3, Marko Kon, i Tijana Bogićević lolBkv najgore mesto u poslednjih 30 godina 24...
Aj' stvarno na kom minutu je neartikulisan pokret?ali nije to on je imao neartikulisane neke pokrete i u nastupu
Pa to je klasika na ovom forumu, samo što si se ti prvi put našao na toj strani koja predviđa loš plasman.Mada dobro, i ja kad sam nakon izbora Luke samo rekao da mislim da može da ostane u polufinalu došlo je 10 komentara kako nemam pojma i da mračim.
Ma ja sam rekao, ona treba da se dokaže, možda uspe, možda ne, ali ne treba je prevremeno dizati u nebesa.
Ovo sam i ja mislio da nema šanse da nam se dogodi, ali Blek nam je pokazao da može. Hvala mu.Omiljena mi ona rečenica Mi nikad nećemo biti ispod 20. mesta u finalu. Lol.
Lekcija, a ne poraz!
Nabroj mi uspešnu pesmu sa ESC koja podseća na neku njenu pesmu, pls..Slažem se, niti je dizati u nebesa niti je otpisivati unaprijed. Možda pokida, možda flopne, ja lično imam velika očekivanja na osnovu dosadašnjih pjesama njenih ali logično da neću navijati za pjesmu ako mi ne bude najbolja.
Pa što ne bi ona bila prva sa uspješnom pjesmom u tom fazonu?Nabroj mi uspešnu pesmu sa ESC koja podseća na neku njenu pesmu, pls..
Najviše volim kako se zalećete na rezultat na osnovu vaših ukusa..