Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Bkv najgore mesto u poslednjih 30 godina 24...ali nije to on je imao neartikulisane neke pokrete i u nastupu a da ne pominjem saputanje, glas je najbitniji
Glas odavno nije bitan. Milion puta smo rekli OVO NIJE THE VOICE ILI X FACTOR.

Bkv najgore mesto u poslednjih 30 godina 24...
Super, aj' mi reci molim te koje su mesto bile Moje 3, Marko Kon, i Tijana Bogićević lol
ali nije to on je imao neartikulisane neke pokrete i u nastupu
Aj' stvarno na kom minutu je neartikulisan pokret?

Uzgred mogla bi i Tatjana Gajanović ponovo da radi neku koreografiju, i ona odlično kombinuje moderan balet sa hip hopom.
Ovde je svojevremeno neko kačio njenu koreografiju na Majkl Džeksona sa milionskim pregledima, ali mi je ova i bolja, ima elemente Niženskog:

Tačno ću i ja postati Breskvica bot koliko je šikanirate na osnovu jednog nastupa a uzdizali su se i tražili i lošiji pjevači od nje za PZE/ESC

Kome smeta jaka Breskvica pitam???

Ne smeta nikome, ali malo smara spamovanje sa Breskvicom u septembru mesecu. Pesma ni na vidiku, a o uživo nastupu i da ne pričamo.

Ljudi imaju pravo da izraze i negativno mišljenje o nekome. Bilo bi ga i da se prijavila MP ili Prijovićka, koje su mnogo ozbiljniji izvođači.

Pa o kome drugom da se priča, kad je otprilike jedina potvrdila prijavu? 😭

Logično je da svako može da izrazi mišljenje ali više se vrte u krug te priče i spamovanje kako je loša pjevačica i kako od nje nema ništa (iako nismo čuli pjesmu a znamo da ima odličan tim i da su joj generalno pjesme odlično odrađene i uspješne) nego ovi pozitivni komentari koje šalje Aki bot.

Naravno da čekamo pjesmu a onda i nastup, ali ovako nasuvo, podrazumijeva se da očekujem najviše od nje u poređenju sa Balošem ili Zorjom (a tek potencijalno M*jom Nikolić) na osnovu dosadašnjih radova. To može sve da padne u vodu kad čujem pjesme, kao što mi se desilo sa Sarom Jo 2022.

Pa da, ali svaki hvalospev o Breskivici vodi i određenom broj negativnih komentara. Akcija i reakcija.

Smatram da nakon Anđeline imati neka očekivanja za Breskivicu je nerealno, no dobro. To mi je isti tip izvođača. Kao što već više puta rekoh - meni je skroz svejedno da li mi se izvođač dopada ili ne, ako ima pesmu koja je dobra (a koju ume i da izvede kako treba).

Pa otprilike jedino Aki botuje a na njegov jedan dođe 5 komentara kako nije dobra 😄 Mada dobro, i ja kad sam nakon izbora Luke samo rekao da mislim da može da ostane u polufinalu došlo je 10 komentara kako nemam pojma i da mračim.

Meni je nerealnije očekivati Filipa kao pobjednika zato što je rekao da se vraća, recimo.

A Breskvica je i popularnija i ima više hitova od Anđe koju gotivim, tako da ih uopšte ne stavljam u isti koš.

Mada dobro, i ja kad sam nakon izbora Luke samo rekao da mislim da može da ostane u polufinalu došlo je 10 komentara kako nemam pojma i da mračim.
Pa to je klasika na ovom forumu, samo što si se ti prvi put našao na toj strani koja predviđa loš plasman.

Pa drvlje i kamenje je bacano na ljude koji su predviđali Tijani flop, loš plasman onoj krindžari 2018. itd.

Omiljena mi ona rečenica Mi nikad nećemo biti ispod 20. mesta u finalu. Lol.

Ma ja sam rekao, ona treba da se dokaže, možda uspe, možda ne, ali ne treba je prevremeno dizati u nebesa.

Slažem se, niti je dizati u nebesa niti je otpisivati unaprijed. Možda pokida, možda flopne, ja lično imam velika očekivanja na osnovu dosadašnjih pjesama njenih ali logično da neću navijati za pjesmu ako mi ne bude najbolja.

Slažem se, niti je dizati u nebesa niti je otpisivati unaprijed. Možda pokida, možda flopne, ja lično imam velika očekivanja na osnovu dosadašnjih pjesama njenih ali logično da neću navijati za pjesmu ako mi ne bude najbolja.
Nabroj mi uspešnu pesmu sa ESC koja podseća na neku njenu pesmu, pls.. 🙏🤭
Najviše volim kako se zalećete na rezultat na osnovu vaših ukusa..

Generalno je smiješno to kad se svake godine ljudi zalijepe za to jedno kao jako ime samo zato što je jako na papiru. Jedna "anonimna" Konstakta na tvt-u razvalila Saru Jo, a "anonimni" Princ i Luke Black skupili najviše na tvt-u dok su junior Uraganke doživjele potop iako je isto bio stav ma one će pokidati tvt jer su to one, iako je bilo sasvim jasno da od toga neće biti ništa. Ista stvar i sad s tom Breskvom, precjenjivanje i hajpanje i na kraju vrlo vjerojatno razočarenje.

Ja mislim da ce pesma da bude dobra, ali za izvedbu nisam uopste siguran. Devojka svako malo peva kao da je nagluva. Sto se tice Save i Dunava znam da je to hit ali meni je to fazon od jastuka do jastuka s tim sto mi je jastuk bolji tako da sam za leptirica.

Evo poslušah "Dunav i Sava" i "Leptir" koje spominjete..
Ovo prvo, ma jel vi mene za*ebavate, to mislite za Guču 2024 da se šalje ili u Malmo na Evroviziju? 🤭
A ovo drugo? Hmmm, gde je ovde išta od pevačkih elemenata, bilo šta, barem nešto? Šta je ovo? Barem melodoja da ide na foru, na neki jači catchy beat?! Kakvu ovo težinu nosi u bilo kom smislu? Vi opet hoćete sahranu u finalu zaista?
Nemojte me ljudi za*ebavati ko Boga vas molim.. 🥺🥺🥺
Ja sam stvarno mislio da vi želite nešto barem malo ozbiljnije muzički i krštenije od 2023. 🥺

Nabroj mi uspešnu pesmu sa ESC koja podseća na neku njenu pesmu, pls.. 🙏🤭
Najviše volim kako se zalećete na rezultat na osnovu vaših ukusa..
Pa što ne bi ona bila prva sa uspješnom pjesmom u tom fazonu? 🤡
A drugo ja ni nisam rekao da će da pobijedi sa svojim zvukom tako da ne znam odakle si izvukao taj zaključak da se zalijećem na rezultat na osnovu ukusa brt

Možda najbolje da poništimo PzE pošaljemo recimo Mari Mari sa kvalitetnim baršunastim vokalom sa klavirom u pozadini da bi žiri glasao za nas ali najbolje da ipak bude na engleskom jer ko će glasati za pjesmu na srpskom... Budimo realni učimo od Švedske

I gdje je nestala lobanja sad kad mi najviše treba kao reakcija na ovaj post iznad mog

Status
Not open for further replies.
Back