Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa što ne bi ona bila prva sa uspješnom pjesmom u tom fazonu? 🤡
A drugo ja ni nisam rekao da će da pobijedi sa svojim zvukom tako da ne znam odakle si izvukao taj zaključak da se zalijećem na rezultat na osnovu ukusa brt

Možda najbolje da poništimo PzE pošaljemo recimo Mari Mari sa kvalitetnim baršunastim vokalom sa klavirom u pozadini da bi žiri glasao za nas ali najbolje da ipak bude na engleskom jer ko će glasati za pjesmu na srpskom... Budimo realni učimo od Švedske

I gdje je nestala lobanja sad kad mi najviše treba kao reakcija na ovaj post iznad mog
Majsta, stvarno te smastram ozbiljnijim, nemoj me *ebati sa ovim ko Boga te molim 😱😱😬🤣🤣, ovo dalje od IDJ Show-a slao ne bi.. Ti vrlo dobro znaš kakav bi masakr bio sa ovakvim nečim ne samo kod žirija već i kod publike..

Generalno je smiješno to kad se svake godine ljudi zalijepe za to jedno kao jako ime samo zato što je jako na papiru. Jedna "anonimna" Konstakta na tvt-u razvalila Saru Jo, a "anonimni" Princ i Luke Black skupili najviše na tvt-u dok su junior Uraganke doživjele potop iako je isto bio stav ma one će pokidati tvt jer su to one, iako je bilo sasvim jasno da od toga neće biti ništa. Ista stvar i sad s tom Breskvom, precjenjivanje i hajpanje i na kraju vrlo vjerojatno razočarenje.
Ali logično da će se ljudi zalijepiti za jako ime koje ima hitove prije objave pjesama? Šta sad kao Rozga bude na listi učesnika na Dori i neće svi poletjeti da je favorizuju i kažu kako osvaja bez odslušane pjesme?

Bukvalno niko se ne zalaže za to da se glasa za Breskvu obavezno jer je poznata, samo je jasno da će neko ko je najpoznatiji privući pažnju i da će se o njima najviše pričati, kao o Dženanu 2019. a onda kad su došli i pjesma a tek nastup 🤡 niko ga nije smatrao favoritom više.

Šta neprisustvo CG i Makedonije uradi od čoveka :(
Sumnjam da mi mnogo šta promenilo i da su učestvovali. Sa tom pesmom i nije bio cilj da se oduševe domaći glasači (pukao i u Austriji i u Švajcarskoj), već stranci. Ali sa onakvom vokalnom egzekucijom (što bi prof. Mrmanović rekao) čak ni to nije uspeo.

Ja kad sam čuo prvi put nešto malo, mislio sam možda može kao Armenija 2023. u tom fazonu nešto (meni se nije dopala Armenija 2023, ali osobno), ali kad sam čuo ove nekvalitetne melodije, ovu autotjunčinu, ovo odsustvo i najjednostavnijih pevačkih elemenata u pesmama (Pa ljudi Kaarija koji je nikakav vokakno je imao pevačke elemente u numeri, najosnovnije).. osvestio sam se, neću više ni da komentarišem, videću ako pošalje pesmu za PZE možda bude ipak sa nekom težinom, ali ovo, i to na srpskom da šaljete, ne vidim poentu, to je svesno pucanje sebi u glavu.. 😬😬
Vi morate razumeti da žiri i publiku u Evropi ne zanima Breskvica koju obožavaju deca u Srbiji, ako ne donosi baš ništa.. Moramo biti realniji malo..

Sumnjam da mi mnogo šta promenilo i da su učestvovali. Sa tom pesmom i nije bio cilj da se oduševe domaći glasači (pukao i u Austriji i u Švajcarskoj), već stranci. Ali sa onakvom vokalnom egzekucijom (što bi prof. Mrmanović rekao) čak ni to nije uspeo.
vrv ne bi bilo 2x12, ali bi sigurno dobili velike poene, pa i tamo je trendingovao u top 5

u suštini nije ni bitno, bitno samo da nije NQ na kraju

Jermenija

Pa što ne bi ona bila prva sa uspješnom pjesmom u tom fazonu? 🤡
A drugo ja ni nisam rekao da će da pobijedi sa svojim zvukom tako da ne znam odakle si izvukao taj zaključak da se zalijećem na rezultat na osnovu ukusa brt

Možda najbolje da poništimo PzE pošaljemo recimo Mari Mari sa kvalitetnim baršunastim vokalom sa klavirom u pozadini da bi žiri glasao za nas ali najbolje da ipak bude na engleskom jer ko će glasati za pjesmu na srpskom... Budimo realni učimo od Švedske

I gdje je nestala lobanja sad kad mi najviše treba kao reakcija na ovaj post iznad mog
Ako ćemo realno Blek mi se uopšte nije svidjao ali pesma i nastup su totalno bili nepovezani po vama je on bolji od Breskvice zbog nastupa sa video igricom...PS samo pogledajte komentare na koncert u Ušću tada je čak bila bolesna pa je bkv otpevala 2 zanra svi su bili oduševljeni a ovde samo negativa se baca na nju a devojka je za razliku od ostalih odlična pevačica sa samo 21 godinom , kaže neko nema energije a to sto ima snage da vice ajmoooo da vas vidim i da peva u takvom tonalitetu sve vreme to ništa a Blek koji šapuće ja evroviziji to je super

Ja kad sam čuo prvi put nešto malo, mislio sam možda može kao Armenija 2023. u tom fazonu nešto (meni se nije dopala Armenija 2023, ali osobno), ali kad sam čuo ove nekvalitetne melodije, ovu autotjunčinu, ovo odsustvo i najjednostavnijih pevačkih elemenata u pesmama (Pa ljudi Kaarija koji je nikakav vokakno je imao pevačke elemente u numeri, najosnovnije).. osvestio sam se, neću više ni da komentarišem, videću ako pošalje pesmu za PZE možda bude ipak sa nekom težinom, ali ovo, i to na srpskom da šaljete, ne vidim poentu, to je svesno pucanje sebi u glavu.. 😬😬
Vi morate razumeti da žiri i publiku u Evropi ne zanima Breskvica koju obožavaju deca u Srbiji, ako ne donosi baš ništa.. Moramo biti realniji malo..
Bas suprotno mi trebamo da pevamo na srpskom a Breskvica je popularna i u Evropi

Lobanjooo gde si kad si najpotrebnija 😭

Luka, kakav god bio, predstavio je nešto drugačije i rizično i samo na osnovu toga je izgradio hajp i pobedio na PZE-u, on je bio mač sa dve oštrice, ne može da se poredi. Nije imao ništa iza sebe na osnovu čega smo mogli da sudimo.

Takođe nisam siguran koliko je publika na MW merodavna s obzirom da je prosek godina bio 15. Breskvica mora da se dokaže jer se do sad nije dokazala kao performer.

Priča te o anonimusima realno to je jedino
Uspelo sa Konstraktom ,plus ona je vec postojala sa bendom Zemljom Gruva tako da je već bila poznata,ali ne znači da će sa ostalima i msm da bi trebali slati zvučnije ime.

Kod Luke Black-a je falilo svega po malo. Nečeg malo i više.. Tekst mi je bio najsvetlija tačka.. Ipak je doneo nešto, servirao je nešto u pokušaju, novo.. Ne vidim kako bi ova devojka mogla da donese išta vredno na Evrovizuju, ali dobro...

E sad je pitanje hoće li Goca i Keba upasti na ovaj PzE ako se uklapaju u RTS-ov plan za narednu godinu

Status
Not open for further replies.
Back