Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

CHODINA REAKCIJA: Sara Jo - Muškarčina (PZE 22)

Bitno da HLV i LL i generalno Hurricane estetika (čak i ona iz Roterdama) nisu pripadali Zadruzi 🤭😅
Uostalom, oni tamo zatvoreni će da se gube šta god da im pustiš i hajpuješ, ja već vidim Miljanu Kulić kako odrađuje In corpore sano za Zadrugoviziju 😆

Gde i pripada.
Question Mark What GIF by MOODMAN

Sarina estetika sa nastupa BAŠ nije Zadruga.

Da je malo preterala, jeste - dupe nije moralo da bude "otvoreno", bilo bi bolje da ga je ona čipka pokrivala i ona kosa je bila malo cringy, ali onaj kostim je overall izgledao skupo i svetski.

Ajte molim vas, nastup je izgledao svetski, ali u Srbiji je tradicija da se pljuje sve sto valja. Nikad mi nece biti jasno kako su Beyonce, Gaga, Lipa i ostale wow, a Sara je za Zadrugu. Manje hejta, vise ljubavi, mili moji. 💙

Bitno da HLV i LL i generalno Hurricane estetika (čak i ona iz Roterdama) nisu pripadali Zadruzi 🤭😅
Uostalom, oni tamo zatvoreni će da se gube šta god da im pustiš i hajpuješ, ja već vidim Miljanu Kulić kako odrađuje In corpore sano za Zadrugoviziju 😆
One izgledaju kao da ustanu ujutru, istuširaju se, operu zube i onda se uvaljaju u smesu od dve kile šminke, šljokica i umetaka.

the powerpuff girls rainbow GIF

Jbt koja dominacija OT benda kad su ovoliko visoko 13 godina kasnije. :eek: Zaboravio sam da je i Spas ovoliko glasova imao.

• Like
Reactions: FFM
Marija Šerifović imala samo 5 000 glasova? 😳 Ja mislio da je u to vrijeme dolazilo više glasova nego sad

Al' evo i Jelena 2008. 8000 glasova. Jbt koja dominacija Konstrakte 😂

Back