Jelena Karleuša

jelena-karleusa.gif
Decak, prelep si i prihvati to molim te.

Ali što La bomba zvuči kao neka 2005. godina. Bila ljubomorna što Uraganke imaju Hasta la vistu, pa joj zinulo plastično dupe za nečim sličnim.

Joj Lignjo ovo obraćanje sa "dečak" me raznosi, aj pliz izbaci to iz upotrebe zvuči pedofilski 😳 i jezivo je. A i nekako smatram da nije prikladno da mu bacaš komplimente posle svega. Komentariši Karlu, kako ti se čini nastup??
Da peva uzivo, mozda bih pohvalio. Posto je na plejbek, meh.

Milica spremna za ESC. Ali ovaj seks sa kamerama, devojka stvarno kida na sceni.

Ali što La bomba zvuči kao neka 2005. godina. Bila ljubomorna što Uraganke imaju Hasta la vistu, pa joj zinulo plastično dupe za nečim sličnim.
Meni je i sam instrumental iz og verzije La Bombe zvučao kao HLV instrumental lol

Ceca prvi put u životu javno se posrala po Karleusi na tviteru i instagramu 😨

Pa valjda indirektno zbog dosta boljeg rejtinga Zvezda Granada, tj. Pinka od Prve tv.

Mene je ZG smorio ali ću pogledati novi koncept. Što se Karleušinog performansa tiče stvarno se potrudila iako je neke pesme mogla uživo izvesti.

Ma Zvezde Granda su ispusena mustikla. Ne gledam otkako je Cecilija dosla, ne mogu da podnesem to njeno lazno ponasamje u smislu kao "dama" a u ocima joj se vidi kakva je ustvari.

Moraćemo da pitamo neku treću stranu :ROFLMAO:

Back