libertà
Ekspert
Što se Karleuše tiče, evo opet moram da je iskudim. Kod nje najviše ne volim taj njen sindrom sujete i nekolegijalnosti prema drugim kolegama. Čemu spominjanje drugih formata, čemu konstantno pominjanje Cece? Čekaj pa i ti si žirirala u toj emisiji godinama, i nigde te nije bilo posle fijaska sa Ušćem, i taj isti Saša ti je dao priliku da se pokažeš u tom formatu, jedino što je radila je slikanje ispred belog zida i najavljivala je nove pesme iz godine u godinu. ZG je brend koji traje već 20 godina, i jeste uspešan čim se i dalje emituje. Kaže meni drug ti nju voliš u nekoj diskusiji, ja kažem brkaš teze, ja volim njene pesme, albume i posvećenost koju uloži ali je kao ličnost nimalo ne mirišem. Užasava me to njeno "pljuj pa liži", nema kojeg kolegu nije potkačila koji je iole uspešniji, viralniji u tom trenutku od nje. Pritom itekako sve prati i gleda, i zna svakoga ko se nov pojavi. Samo čekam dan kada će Milicu ispljuvati i okrenuti joj leđa. I to njeno ja pa ja, postaje mučno za čitanje. Ok, godinama te spočitavaju, osporavaju te i ostalo, ali pusti da dela pričaju o tebi, bez uplitanja kolega i umanjivanja tuđeg rada. Drugi možda imaju drugačiji pristup poslu, ne znači da rade pogrešno. Milica takođe nažalost počinje da usvaja taj šablon ponašanja (Albino, Teodora, Sara Jo) i to mi se ne dopada. Kao pojava za scenu je super ali mi je usiljena i izveštačena, i egoista je kao i Karleuša samo što to spakuje u foliju, dok Karleuša besramno sve prospe pa ne može da se pokupi posle. Generalno, svaka joj čast za promociju i sve je izgledalo svetski, ali fotošopiranje gledanosti, prozivanje Cece aman više.. (Počinjem da mislim da je patološki zaljubljena u nju) A ZG nije više kao što je bio, i bez Jelene je dosadnije to je istina, ali ona očigledno neke stvari ne može da pusti i nakon 3 godine čini mi se kako nije u žiriju. Primetio sam da je Marija ne podržava kao ranije i da se distancirala, pretpostavljam da to ima veze sa Karleušinim izjavama vezanim za takmičenje.