Jelena Karleuša

Što se Karleuše tiče, evo opet moram da je iskudim. Kod nje najviše ne volim taj njen sindrom sujete i nekolegijalnosti prema drugim kolegama. Čemu spominjanje drugih formata, čemu konstantno pominjanje Cece? Čekaj pa i ti si žirirala u toj emisiji godinama, i nigde te nije bilo posle fijaska sa Ušćem, i taj isti Saša ti je dao priliku da se pokažeš u tom formatu, jedino što je radila je slikanje ispred belog zida i najavljivala je nove pesme iz godine u godinu. ZG je brend koji traje već 20 godina, i jeste uspešan čim se i dalje emituje. Kaže meni drug ti nju voliš u nekoj diskusiji, ja kažem brkaš teze, ja volim njene pesme, albume i posvećenost koju uloži ali je kao ličnost nimalo ne mirišem. Užasava me to njeno "pljuj pa liži", nema kojeg kolegu nije potkačila koji je iole uspešniji, viralniji u tom trenutku od nje. Pritom itekako sve prati i gleda, i zna svakoga ko se nov pojavi. Samo čekam dan kada će Milicu ispljuvati i okrenuti joj leđa. I to njeno ja pa ja, postaje mučno za čitanje. Ok, godinama te spočitavaju, osporavaju te i ostalo, ali pusti da dela pričaju o tebi, bez uplitanja kolega i umanjivanja tuđeg rada. Drugi možda imaju drugačiji pristup poslu, ne znači da rade pogrešno. Milica takođe nažalost počinje da usvaja taj šablon ponašanja (Albino, Teodora, Sara Jo) i to mi se ne dopada. Kao pojava za scenu je super ali mi je usiljena i izveštačena, i egoista je kao i Karleuša samo što to spakuje u foliju, dok Karleuša besramno sve prospe pa ne može da se pokupi posle. Generalno, svaka joj čast za promociju i sve je izgledalo svetski, ali fotošopiranje gledanosti, prozivanje Cece aman više.. (Počinjem da mislim da je patološki zaljubljena u nju) A ZG nije više kao što je bio, i bez Jelene je dosadnije to je istina, ali ona očigledno neke stvari ne može da pusti i nakon 3 godine čini mi se kako nije u žiriju. Primetio sam da je Marija ne podržava kao ranije i da se distancirala, pretpostavljam da to ima veze sa Karleušinim izjavama vezanim za takmičenje.

Moraćemo da pitamo neku treću stranu :ROFLMAO:
Mislim da je Marija Š ta treća strana. Ljutim rivalkama su verovatno neki od dupelizaca brže-bolje poslali printskrin ko zna kad izmerenog šera, a ove bez provere okačile. Marija mi ne deluje kao neko ko bi bez provere stavio prosleđeni printskrin fanova.

Ko zna, negde mi realnije zvuči da je Pink ipak imao veću gledanost, ali valjalo bi videti podatke od neke treće nezavisne strane koja nije povezana ni na koji način ni sa jednim od ta dva događaja.

A ZG nije više kao što je bio, i bez Jelene je dosadnije to je istina
Ne mešam se u navedeno iznad, ali zar stvarno postoje ljudi koji zg gledaju (ili su gledali) zbog Cece, Marije, Karleuše, Bosanca, ili koga već? 💀
Ja lično gledam isključivo zbog pevača, a ako kasnije gledam preko yt, žiri preskačem.
A i dok je JK bila u žiriju bile su loše sezone (takmičari), pogotovo kada je svaki žiri imao svoj zid.

Isto, sinoć sam gledao sve jer je bila prva emisija. Inače pustim u 22h i premotam sat vremena unazad da bih te dosadne rasprave člavnova žirija premotavao.

Kad je nemacki RTL ukinuo nemackog Idola posle 20 godina, samo je pitanje vremena kad ce Sasa Popovic ukinuti Zvezde Granda, jer zaista su postali ispusena mustikla, nebitno ko god da je u ziriju, dal Karleusa ili Cecilija, jer nit se radjaju nove zvezde, nit nista.

Jedino su prve 4 sezone ZAISTA valjale i davale zvezde, sve posle je pocelo polako da tone, da bi skroz potonulo kad su prvi put otisli sa Pinka.

Ne mešam se u navedeno iznad, ali zar stvarno postoje ljudi koji zg gledaju (ili su gledali) zbog Cece, Marije, Karleuše, Bosanca, ili koga već? 💀
Ja lično gledam isključivo zbog pevača, a ako kasnije gledam preko yt, žiri preskačem.
A i dok je JK bila u žiriju bile su loše sezone (takmičari), pogotovo kada je svaki žiri imao svoj zid.
Pa ja lično ne ali znam one koji to rade. Meni su bitni takmičari ali isto tako koncept ume da dosadi, takođe i rasprave i komentari koji odu u nedogled. Jelena je pravila šou na sebi svojstven način.

Kad je nemacki RTL ukinuo nemackog Idola posle 20 godina, samo je pitanje vremena kad ce Sasa Popovic ukinuti Zvezde Granda, jer zaista su postali ispusena mustikla, nebitno ko god da je u ziriju, dal Karleusa ili Cecilija, jer nit se radjaju nove zvezde, nit nista.
Sinoć se rodila!

Emisije traju sve dok imaju rejting, nema veze dali takmicari postaju zvezde. A i ono sto je bitno takmicarima je valjda da imaju dogovor, nastupe i da od muzike vade pare. Nisam upucen koliko im Grand to daje ali ako jeste onda je nebitno dali ce biti mega zvezde. To moze biti samo plus ako su toliko harazmaticni.

• Like
Reactions: FFM
Pa vise se i ne pojavljuju izvodjaci koji su kapacitet za neke velike zvezde. Neke koje cak i imaju "ono nesto" nemaju dovoljno ambicije i truda da se potrude da naprave sebi karijeru.
Eto Zorja bi mogla da bude fantasticna pop, rok, etno pevacica, stogod, ali bira porodicu za saradnike.

Mislim da je Akeksandra Mladenovič zadnja za koju se može reći da je nešto napravila.

Slažem se za Mladenovićku totalno. Mnogi se prijave samo radi promocije i "dizanje cene" samog nastupa. Neki opet naprave bum u takmičenju kao što su npr Zorja i Isak, ali džabe kada karijeru vode totalno neambiciozno.

Emisije traju sve dok imaju rejting, nema veze dali takmicari postaju zvezde. A i ono sto je bitno takmicarima je valjda da imaju dogovor, nastupe i da od muzike vade pare. Nisam upucen koliko im Grand to daje ali ako jeste onda je nebitno dali ce biti mega zvezde. To moze biti samo plus ako su toliko harazmaticni.
Stvar je u tome sto se takmicari ne trude nimalo.

A i ta Mladenovićka mečku je rodila dok se nije probila. Koliko se ono puta beše, mučenica, takmičila. :(
Pa vadila se na to sto je iz Zitoradju. Karleusa joj isla na mozak zbog toga.

Prva sezona je ipak najuspješnija,prvih šešt je vrlo brzo nakon finala izbacilo cd.

Pa vadila se na to sto je iz Zitoradju. Karleusa joj isla na mozak zbog toga.
Nije iz Žitorađe, Iz Samarinovca je, sela koje pripada opštini Žitorađa. Ne bi me čudilo da na internetu jednom osvanu neke fotke Geografskog atlasa Karleušinih ćerki sa mapom Srbije na kojoj je Žitorađa prekrižana hemijskom olovkom. 🙏 Eh da je Ceca samo znala da će njena iskrena konstatacija za Karleušu da nikad neće biti zvezda jer je ružna izazvati takvu maniju gonjenja kod ove koja je inače bila njen najveći obožavalac...

Nije zbog toga, nego sto je Karleusa rekla "sve smo mi k na neki nacin", a Cecilija se nasla uvredjenom i Arkan je izvredjao najstrasnije kod Minimaksa. Od tad se Karleusa i Cecilija ne mirisu.

Back